Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν τα κορίτσια του ΠΑΟΚ στη 2η αγωνιστική της Women Volley League καθώς επικράτησαν με 3-0 σετ της Θέτιδας στη Βούλα κάνοντας το «2 στα 2» στο φετινό πρωτάθλημα.

1ο σετ

H oμάδα του Μάρκο Φενόλιο μπήκε αρκετά νωθρά στο τάραφλεξ με τη Θέτιδα να βάζει δύσκολα και να προηγείται με 5-4. Ωστόσο, με διαδοχικούς πόντους από τη Στράντζαλη και τη Μερτέκη οι «ασπρόμαυρες» πήραν το προβάδισμα και έφτασαν αρχικά στο +7 (11-18) και στη συνέχεια στο +10 (12-22). Σε εκείνο το σημείο το σετ είχε κριθεί και η διαφορά έπιασε τη μέγιστη τιμή της όταν ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο σετ με 13-25 κάνοντας το 1-0.

2ο σετ

Τα κορίτσια της Θέτιδας προσπάθησαν να βάλουν δύσκολα σε αυτά του ΠΑΟΚ στο δεύτερο σετ και παρότι βρέθηκαν πίσω με 3 πόντους (7-10) κατάφεραν έστω και προσωρινά να κάνουν το 12-10. Η Ζαρολίνσκα βοήθησε τα μέγιστα ώστε το έργο του «δικεφάλου του βορρά» να γίνει πιο εύκολο όμως τα μπλοκ της Λέιθαμ έκανε τα πάντα και έδωσε ξανά κεφάλι στο σκορ στην ομάδα της Θέτιδας με 24-21. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενες επέστρεψαν και με 3 διαδοχικούς πόντους ισοφάρισαν σε 24-24 με το σετ να παίρνει παράταση. Εκεί οι παίκτριες του Μάρκο Φενόλιο φάνηκαν πιο ψύχραιμες και κατέκτησαν το σετ με 27-25.

3ο σετ

Παρά την κόπωση από το 2ο σετ, ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να πάρει τη νίκη στο τρίτο. Με πρωταγωνίστρια την Στράντζαλη και συνοδοιπόρους τις Μερτέκιδη και Βεργίδου οι φιλοξενούμενες δεν έχασαν στιγμή το προβάδισμα κάνοντας επίδειξη δύναμης πάνω από το φιλέ.

Μάλιστα στο κρισιμότερο σημείο ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 6 πόντους (14-8) ενώ η Θέτιδα προσπάθησε να πλησιάσει με σερί της Χάρντεμαν. Όμως μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και ο ΠΑΟΚ πήρε το σετ με 20-25 κάνοντας το 3-0 «ζευγαρώνοντας» τις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.


Τα σετ: 13-25, 25-27, 20-25

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube