Στις εγκαταστάσεις της ομάδας συναντήθηκαν παίκτες και προπονητικό τιμ του ΟΦΗ μετά το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει ο Ρικιάρντο Σα Πίντο στους ποδοσφαιριστές του.

Οι Κρητικοί θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό, ξεκινώντας την προετοιμασία για το ματς με τον Άρη στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη σημερινή προπόνηση που αφιερώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής είδε τους Μπούρμπο, Δασκαλάκη, Λαμπρόπουλο και Φραγκουλάκη να ακολουθούν θεραπεία.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, ωστόσο μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μακρή, ο οποίος αν και συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» θα αγωνιστεί κόντρα στον Άρη και θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με την Καλλονή στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»

TAGS: ΟΦΗ