Μια άγνωστη στο ευρύ κοινό ιστορία έκανε γνωστή ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε σε μια διαφωνία που είχε με τον Παντελή Παντελίδη λίγο πριν σκοτωθεί σε τροχαίο.

«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελίδης. Πήγε στην Κύπρο κι έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι, που έλεγε για μια γκόμενα στα Κατεχόμενα. Έκανα μια επιστολή στα media την επόμενη μέρα. Ο Παντελής πάντα ερχόταν και με άκουγε, πάντα του έδινα μικρόφωνο, πάντα τραγουδούσε. Με ρώτησαν πολλές φορές τη γνώμη μου για τον Παντελή και πάντα έλεγα τις καλύτερες κουβέντες», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους και συνέχισε: «Σε εκείνη την επιστολή έγραφα ακριβώς αυτό, επειδή δεν έχεις ζήσει τον πόλεμο του ’74, που εγώ τον έζησα, θεωρώ ότι είναι κακή σου στιγμή. Πάρ’ το πίσω, του τύπου… γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν έχεις ανάγκη. Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο άλλος που έχει τη μάνα του στα Κατεχόμενα, έχει το σπίτι του από ‘κει, παθιάζεται με αυτό. Η δικιά μου η γενιά παθιάζεται με εκείνο το πράγμα».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Έρχεται η κουμπάρα μου που ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει “μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο και θα ζητήσει και συγγνώμη”. Και λέω όχι να ζητήσει συγγνώμη, απλά συνοπτικά, να τελειώνει το θέμα. Και το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε ότι σκοτώθηκε. Μετά είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου. Να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο που πέρασε. Έκλαιγα όλη τη μέρα και έλεγα γιατί; Τα είχε με εμένα και τη Φαίη (σ.σ. Σκορδά)! Η Φαίη είχε περάσει πολύ δύσκολα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δανάη Μπάρκα: «Σε χωρισμό με πρώην μου έκανα ότι δεν έχει συμβεί γιατί δεν μπορούσα να το αντέξω»

Δίπλα στον Μαξίμοβιτς η σύζυγός του στην Μπάνια Λούκα με φανέλα Παναθηναϊκού

Tα 3 ζώδια που θα χωρίσουν αυτό το φθινόπωρο

Light: «Μπείτε στο Instagram μου. Αλλιώς 5.000 Ευρώ, όποια εκπομπή πληρώνει βγαίνω και τα λέω»

Λουκία Πιστιόλα: Αποκάλυψε ότι πάσχει από Πάρκινσον

Αϊβάζης: «Θα διαλύσω την οικογένειά μου ή θα υποκριθώ ότι τη διαλύω για 10 εισιτήρια παραπάνω; Ήμαρτον»

Δέσποινα Μοιραράκη: «Αφού μπόρεσα να αντιμετωπίσω τον θάνατο του Γιάννη, όλα μπορώ να τα αντέξω»

Εβελίνα Νικόλιζα: Με μακιγιάζ Joker έψαχνε το αμάξι της σε πάρκινγκ εμπορικού

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ο Σεφερλής δικαιολογημένα νιώθει αδικημένος. Εγώ στη θέση του θα έκανα χειρότερα»

Απόστολος Γκλέτσος: «Η ηλικία μου δεν έχει τίποτε ωραίο. Μπορούσα να έχω δυο φορές 30 και να μην έχω 60;»