Μία θέση κομβική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μία θέση πυλώνας- θεμέλιο για οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί να πρωταγωνιστεί. Από τη στιγμή μάλιστα που οι σπουδαίοι τερματοφύλακες είναι δυσεύρετοι γίνονται πολύτιμοι και προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χρυσοπληρώνονται.

Το sport-fm.gr παρουσιάζει του τερματοφύλακες με τις μεγαλύτερες απολαβές, από την οποία απουσιάζει ο διάδοχος, όπως έχει χριστεί, του Τζίτζι Μπουφόν στην εθνική Ιταλίας «Τζίτζιο» Ντοναρούμα, καθώς εκκρεμεί η ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μίλαν ή η υπογραφή νέου με κάποιον άλλο σύλλογο εφόσον αποφασίσει να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Εάν ο σύλλογος του Μιλάνου ή κάποιο άλλο κλαμπ αποφασίσει να ικανοποιήσει πάντως τις απαιτήσεις που προβάλει ο εκπρόσωπος του Ιταλού πορτιέρο Μίνο Ραϊόλα, τότε ο 18χρονος Ντοναρούμα θα καταστεί ο πιο ακριβοπληρωμένος κίπερ, αφού αυτές φτάνουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ!

Από τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς και τον Πετρ Τσεχ, μέχρι τον Τζίτζι Μπουφόν και από τον Μαρκ Άντρε Στέγκεν έως τους Τιμπό Κουρτουά και Μάνουελ Νόιερ.

Σαμίρ Χαντάνοβιτς (Ίντερ - 2,5 εκατομμύρια)



Κέβιν Τραπ (Παρί Σεν Ζερμέν - 2,6 εκατομμύρια)



Βόσιετς Σέζνι (Ρόμα - 3 εκατομμύρια)



Μαρκ Άντρε Στέγκεν (Μπαρτσελόνα – 3 εκατομμύρια)



Πετρ Τσεχ (Άρσεναλ – 3,6 εκατομμύρια)



Κλαούντιο Μπράβο (Μάντσεστερ Σίτι – 3,8 εκατομμύρια)



Κέιλορ Νάβας (Ρεάλ Μαδρίτης – 4 εκατομμύρια)



Τζιανλουίτζι Μπουφόν (Γιουβέντους – 4 εκατομμύρια)



Τιμπό Κουρτουά (Τσέλσι – 4,1 εκατομμύρια)



Νταβίντ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – 6,8 εκατομμύρια)



Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου – 9 εκατομμύρια)



Δημήτρης Λιαργκόβας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube