Οι κινεζικοί σύλλογοι διέθεσαν δεκάδες εκατομμύρια για την ενίσχυσή τους το χειμώνα και η μεταγραφή του Ιντέγε Μπράουν από τον Ολυμπιακό στην Τιαντζίν Τέντα κατέχει θέση μεταξύ των ακριβότερων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του έγκυρου transfermarkt, τα 12 εκατ. ευρώ που στοίχισε η μετακίνηση του Νιγηριανού άσου τον κατατάσσουν όγδοο στη λίστα με τις πιο δαπανηρές μεταγραφές του χειμώνα.

Στην πρώτη θέση και με διαφορά είναι ο Όσκαρ, που πωλήθηκε από την Τσέλσι στη Σανγκάι SIPG για 60 εκατ. ευρώ. Ακολουθούν η πώληση του Οντιόν Ιγκάλο από τη Γουότφορντ στη Γιατάι (23,3 εκατ. ευρώ), του Τσενγκντόνγκ Ζανγκ από τη Σινόμπο Γκουοάν στη Χεμπέι Φόρτσουν (20,44 εκατ. ευρώ), του Αξέλ Βίτσελ από τη Ζενίτ στην Τιαντζίν Κουαντζιάν (20 εκατ. ευρώ), του Αλεξάντρε Πάτο από τη Βιγιαρεάλ στην Τιαντζίν Κουαντζιάν (18 εκατ. ευρώ), του Γιουχάο Ζάο από την Γκρίνταουν στην Χεμπέι Φόρτσουν (17,8 εκατ. ευρώ) και του Γιόνγκπο Γουάνγκ από τη Λουνένγκ στην Τιαντζίν Κουαντζιάν (12,44 εκατ. ευρώ).

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεταγραφή του Ιντέγε ξεπέρασε σε κόστος κάποιες άλλες ηχηρές, όπως του Κάρλος Τέβες από την Μπόκα Τζούνιορς στη Σανγκάι Σενούα (10,5 εκατ. ευρώ), του Τζόναθαν Σοριάνο από τη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ στη Σινόμπο Γκουοάν (10 εκατ. ευρώ) ή του Ερνάνες από τη Γιουβέντους στη Χεμπέι Φόρτσουν (8 εκατ. ευρώ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube