Έτοιμη να απλώσει συμβόλαιο… εκατομμυρίων στα πόδια του Ραφαέλ Χολτσχάουζερ είναι η Μπασακσεχίρ…

Όπως αναφέρει η αυστριακή ιστοσελίδα «kurier», η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος, η οποία έχει την υποστήριξη του Ταγίπ Ερντογάν, εξετάζει αρκετά «ζεστά» το ενδεχόμενο απόκτησης του αμυντικού μέσου της Αούστρια.

Μάλιστα οι ιθύνοντες της ομάδας κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής είχαν συνάντηση με τον εκπρόσωπο του αυστριακού, όπου και συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. «Η Μπασάκ θέλει να αποκτήσει τον Ράφαελ, κάτι που αποτυπώνεται στην εξαιρετική πρόταση που του κατατέθηκε» ήταν τα λόγια του μάνατζερ του παίκτη.

Παράλληλα στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, με τον εκπρόσωπο του Χολτσχάουζερ να τονίζει πως «θα ενημερώσει την Ένωση για την πρόταση της τουρκικής ομάδας» προσθέτοντας επίσης πως υπάρχει και τρίτος σύλλογος που έχει δείξει ενδιαφέρον και μάλιστα αυτή δεν είναι η Ναντ του Κλαούντιο Ρανιέρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Μια φωνή, μια ψυχή, μια φανέλα»: Ομάδα και κόσμος του Asteras AKTOR έγιναν «ένα» στο Περιστέρι

Τσακίρης: «Όλο και βαθαίνει το σκοτάδι στην ΑΕΚ - Γκράντε φαβορί για την 4η θέση»

Τσανάκας: «Δικαιούται ένα κακό βράδυ ο Ολυμπιακός. Να σκεφτούν το Κύπελλο και το μέλλον τους οι παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Οι λεπτομέρειες υπέρ του ΠΑΟΚ, τα συμβόλαια και το νέο αθλητικό κέντρο»

Ντέμης: «Γιατί ρίσκαρε τόσο πολύ η ΑΕΚ; Μπερδεμένες οι αλλαγές με τον Παναθηναϊκό»

Δεσύλλας: «Κρατούν χαμηλούς τόνους στον Παναθηναϊκό, παρά τη νίκη επί της ΑΕΚ - Δεν υπάρχει ανησυχία με Βαγιαννίδη»

Γκαρσία: «Μας έχουν στοιχίσει οι ήττες στην έδρα μας - Nα κερδίσουμε τα παιχνίδια με τον Άρη»

Παντελίδης: «Δείξαμε ότι έχουμε παλμό»

Κι όταν παύει να τρέχει, ο Σιώπης είναι η φωνή που θέλεις ν' ακούς από τον πάγκο!

Έβγαλε αντίδραση ο Asteras AKTOR στο Περιστέρι, χαμογελάει ο Άρης

TAGS: A.E.K.