Η διοίκηση της Άρσεναλ ετοιμάζεται να καταθέσει νέα επίσημη πρόταση στους Οζίλ και Σάντσες, προκειμένου να επεκτείνει τη μεταξύ τους συνεργασία.

Όπως αποκαλύπτει η «Daily Star», οι «κανονιέρηδες» είχαν αναβάλλει στο παρελθόν συνομιλίες για την ανανέωση των συμβολαίων των Οζίλ και Σάντσες, προκειμένου να επικεντρωθεί στο να φέρει παίκτες κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Οι Λονδρέζοι όμως είναι αποφασισμένοι πλέον να στρέψουν την προσοχή τους στην προσπάθεια να κρατήσουν για πολύ καιρό τους δύο πολύτιμους παίκτες για το σύλλογο.

Η ικανότητα του Οζίλ να συνδέει το παιχνίδι της Άρσεναλ, τον έχει κάνει ποδοσφαιριστή ζωτικής σημασίας για τον σύλλογο από το Λονδίνο. Πέρυσι, ο Γερμανός πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, δημιουργώντας 144 ευκαιρίες στην Premier League, ενώ έβγαλε 19 ασίστ.

Από την άλλη, ο Σάντσες μπορεί να μην έκανε την καλύτερή του χρονιά την σεζόν που πέρασε, αλλά παραμένει ένας εξαιρετικά ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Φέτος, άνοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα με το τέρμα που σημείωσε απέναντι στην Γουότφορντ.

Επιμέλεια: Χριστόφορος Χαραλαμπίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube