Με τον διαιτητή Σταύρο Μάνταλο τα έχουν στον Παναθηναϊκό, ύστερα από την κλήση σε απολογία των Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστου Παναγόπουλου και Σπύρου Βλάχου από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, κάνοντας λόγο για σκάνδαλο.

Μάλιστα, αναμένεται να του υποβάλλουν μήνυση, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», για ψευδή σύνταξη φύλλου αγώνος. Ο ρέφερι του συνδέσμου Καβάλας αναφέρει ότι έγινε διάλογος των τριών ανθρώπων του «τριφυλλιού» μαζί του και από τον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι τα περισσότερα απ' όσα γράψει δεν έχουν ειπωθεί. Αλλά και πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ του εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του, όπως έκανε και ενώπιον των ρεπόρτερ λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα και επισημαίνεται από τους «πράσινους» ότι δεν ειπώθηκαν όπως τα αναφέρει ο κ. Μάνταλος.

Για παράδειγμα έχει σημειώσει ότι του είπαν οι κ.κ. Παναγόπουλος και Βλάχος ότι: «θα σε τελειώσουμε». Από τον Παναθηναϊκό σκοπεύουν να κάνουν αγωγή και μήνυση για ψευδή μαρτυρία και μπορεί η μήνυση να κατατεθεί από την ΠΑΕ, ίσως να γίνει και προσωπικά από τους παράγοντες, θέλοντας να αποδείξουν ότι δεν ισχύουν τα όσα αναφέρει ο διαιτητής και να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Αν αποδειχθεί ότι είναι υπεύθυνη η ομάδα υπάρχει κίνδυνος ακόμη για υποβιβασμό, για αφαίρεση βαθμών και για ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Ωστόσο, στο μέγεθος της «καμπάνας», αν υπάρξει τιμωρία βέβαια, θα εξαρτηθεί από τη βαρύτητα του παραπτώματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντέμης: «Καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού ο Τετέ - Δεν έβγαζε ασφάλεια σαν ομάδα, ρίσκο οι αλλαγές του Αλόνσο»

Πανσερραϊκός: «Πλησιάζει το sold out για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ»

Εννέα συλλήψεις πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ πριν το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ντέμης κατά Λουτσέσκου: «Προσβάλλει τη χώρα η συμπεριφορά του, να υπάρξουν συνέπειες»

Τσακίρης: «Καμπανάκι για την ΑΕΚ η φάση του γκολ του ΠΑΟΚ - Χωρίς χημεία ακόμα Πιερό και Λιβάι»

Τσανάκας: «Χρειάζεται άμεση βελτίωση ο Ολυμπιακός - Περισσότερο πνευματικό το ζήτημα...»

Δεσύλλας: «Πολλαπλά τα κέρδη της νίκης του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει υποχρέωση να κοιτάξει παρακάτω και να συνδυάσει πορείες σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Σαββόπουλος: «Στον Άρη δεν πατούν τη μπανανόφλουδα περί… πρωταθλητισμού και κατάκτησης του τίτλου»

Παναθηναϊκός: Tα εισιτήρια για το ματς με τον Άρη