Η διοργάνωση έχει ετοιμάσει μία εκπληκτική φιέστα που θα μείνει αξέχαστη σε όλους και κυρίως στις ομάδες που φέτος έσπασαν όλα τα ρεκόρ. Οι 16 ομάδες ήδη έκοψαν εισιτήριο με προορισμό την Αθήνα και τον Άγιο Κοσμά και ήδη βρίσκονται στην Πρωτεύουσα. Παράλληλα 8 ομάδες θα μονομαχήσουν για το Κύπελλο Ελλάδος με τους αγώνες να ξεκινούν σήμερα το απόγευμα!

Την Κυριακή 26/5, στις 20:00 μ.μ. στο Sports World του Αγίου Κοσμά, προγραμματίζεται ο Μεγάλος Τελικός και εκεί είναι προσκεκλημένοι φυσικά όλοι! Η ΕΙΣΟΔΟΣ είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για τη μεγάλη γιορτή που έχει ήδη οργανωθεί για όλους τους λάτρεις του N’JOY UNI-League με πλούσιο θέαμα από τις 2 ομάδες που θα έχουν φτάσει στον Μεγάλο Τελικό, πολλά δώρα για το κοινό, ένα απίστευτο live concert από τα Κόκκινα Χαλιά που θα κρατήσουν το κοινό ζωντανό και κεφάτο, τις cheerleaders της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ και μία λαμπρή τελετή απονομής για το φινάλε! Αυτό ας μην το χάσει κανείς!

Οι ομάδες που έχουν προκριθεί στην Πανελλήνια Τελική Φάση, ανεξαρτήτως σειράς και point system είναι οι 16 παρακάτω:
Katzounoi (Κύπρος), Amigos (Αθήνα), Ramrod II (Αθήνα), Los Colobareiros (Αθήνα), Γεννίτσαροι (Αθήνα), Larissa city (Θεσσαλονίκη), Κυριάκος Ιωάννου (Θεσσαλονίκη), Στεφίτες (Ηράκλειο), Just Cavalli (Ηράκλειο), Σελεσάο (Χαλκίδα ), Drink team (Χαλκίδα), Dildos (Βόλος), Apple Bar (Ρέθυμνο), Πολυμετοχικός (Ρέθυμνο), Πιστόλια (Ιωάννινα), Ταρούσα (Πάτρα).

Στα χορηγικά θέματα, ως γνωστό, το N’JOY UNI-League διεξάγεται υπό την μεγάλη χορηγία του Ν’JOY της ΦΑΓΕ. Το πιο αγαπητό σοκολατούχο γάλα της αγοράς στέκεται δίπλα στο πιο αγνό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού και αυτό τιμά αφάνταστα την ελληνική εταιρία που μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς δείχνει τον δρόμο.

Το RED BULL θα δώσει φτερά σε όλους τους παίχτες καθώς τα ψυγεία της Red Bull στον αγωνιστικό χώρο θα πάρουν φωτιά. Δεν αρκείται μάλιστα μόνο στους παίχτες στην διάρκεια της Τελικής Φάσης αλλά και στο κοινό του Τελικού καθώς τα πανέμορφα κορίτσια της θα δώσουν την δική τους ενέργεια στον κόσμο!

Τέλος, η διοργάνωση περικλείει στην μεγάλη παρέα της το μεγαλύτερο ελληνικό deal site εκδρομών, το οποίο ήρθε για να μας ταξιδέψει: Το www.ekdromi.gr το οποίο προσφέρει φανταστικές προσφορές για αποδράσεις και εκδρομές σε εκπληκτικά καταλύματα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας θα στείλει τους πρωταθλητές σε υπέροχους προορισμούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube