Κάποιοι δαπανούν τα λεφτά τους στο να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη. Κάποιοι καλύπτουν τις βιοποριστικές τους ανάγκες. Και κάποιοι άλλοι φροντίζουν να αποδείξουν τι σημαίνει «πρόκληση».

Μεγάλοι σταρ των γηπέδων έχουν ξεφύγει κατά καιρούς, χρησιμοποιώντας επιδεικτικά τα χρήματα που απέκτησαν από «βαριά» συμβόλαια και μεγάλες συμφωνίες.

Ο τελευταίος απ’ αυτούς είναι ο Λανς Στέφενσον, ο οποίος πόζαρε με ένα εκατομμύριο δολάρια στα αποδυτήρια των Ιντιάνα Πέισερς. Ο σταρ του NBA πόσταρε στο λογαριασμό του στο Instagram με δεκάδες… ματσάκια από δολάρια και αναρωτιόταν τι να τα κάνει.



Το 2012 ο Λίαμ Ρίτζγουελ ξεσήκωσε τα ΜΜΕ της Βρετανίας, αλλά και την Γουέστ Μπρόμιτς ποστάροντας μια φωτογραφία σε… περίεργη στάση στην τουαλέτα.



Ο πρώην παίκτης της Άστον Βίλα, Μάθιου Γκεντ γέμισε τη μπανιέρα με… χρήματα, έβαλε κόκκινο κρασί και απόλαυσε το τσιγάρο του.



Τι κι αν προσπαθούν να τον σταματήσουν; Ο Φλόιντ Μέιγουέδερ άφησε τα ρινγκ και έβαλε… φωτιά στα δολάρια, προκαλώντας την κατακραυγή του κόσμου.



Σίγουρα αυτή την επίσκεψη στο καζίνο δεν την ξέχασε ποτέ! Ο Φιλ Μπάρντσλεϊ φιγούραρε στα ταμπλόιντ ξαπλωμένος στο πάτωμα με χρήματα παντού γύρω του, θέτοντας σε κίνδυνο την σχέση του με την Σάντερλαντ και σε «ζημιά» της σχέσης του με τον Πάολο Ντι Κάνιο.



Ο παλαίμαχος μποξέρ, Αντριέν Μπρόνερ προκάλεσε κατακραυγή, πετώντας στην τουαλέτα σκισμένα χαρτονομίσματα.



Ο σταρ του NBA, Τζίλμπερτ Αρένας προχώρησε… ένα βήμα παραπέρα, τοποθετώντας αντί για χαρτί υγείας ένα μάτσο χαρτονομίσματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube