Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Γκόικο Κατσάρ, αν υπολογίσουμε τα όσα υποστηρίζουν στη Σερβία για το μέλλον του 29χρονου αμυντικού χαφ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «sportske» αναφέρει πως «για τον Κάτσαρ υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ομάδες της Σερβία. Όμως ο διεθνής μέσος δεν θέλει να γυρίσει τη δεδομένη στιγμή στη χώρα του. Για τον Κατσάρ, προβάδισμα έχει η ΑΕΚ, στην οποία βρίσκονται και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάβιντς, που τον γνωρίζουν καλά», αναφέρει το δημοσίευμα και το «srbijadanas.com» υπογράμμισε:

«Η ΑΕΚ πρόλαβε τις υπόλοιπες ομάδες και κατάφερε να κάνει δικό της τον Κατσάρ, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται κάτοικος Αθήνας. Η ΑΕΚ έπεισε τον έμπειρο μέσο για την προοπτική της και έτσι μετά από 8 χρόνια, ο Κατσάρ αφήνει τη Γερμανία, για την Ελλάδα. Προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ, στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στο Europa League».

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του αριστερού μπακ, η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει πως στην ΑΕΚ έχουν καταλήξει στην περιπτώσεις των Ινσούα, Χατζάφι και Σις, αν και χθες οι Χιλιανοί έβαλαν στο παιχνίδι τον Άλμπορνοζ.

Για την επίθεση, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο 26χρονος φορ της Τσεζένα, Μίλαν Τζούριτς, αρέσει πολύ στους ανθρώπους της «Ένωσης» και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών στη Βοσνία.

Πρόθεση του «Δικεφάλου» είναι να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον διεθνή άσο, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Ιμπραΐμα Μπαλντέ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.