Ο Σωτήρης Ταμπάκος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα της Εθνικής μας ενόψει του ματς με την Ιρλανδία στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική του Nations League.

«Θα πρέπει να δώσουν μάχη για να φτάσουν στη νίκη. Στόχος η 4η νίκη και η πρωτιά στη βαθμολογία. Έχουμε πέντε νίκες μια ισοπαλία στα προηγούμενα ματς με τους Ιρλανδούς» είπε ο ρεπόρτερ, που σχολίασε και όσα συμβαίνουν με την πιθανή πρωτιά του ομίλου και το Μουντιάλ του 2026.

«Αν καταλήξουμε πρώτοι στον όμιλό μας και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουμε στα προκριματικά του Μουντιάλ, κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα από τα τέσσερα Final-4 των πλέι οφ του Nations League» είπε.

Όσο για την 11άδα που θα παρατάξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα είναι από μία ως τρεις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Αγγλία. Δεδομένα μία στα στόπερ, λόγω της τιμωρίας του Κουλιεράκη, πιθανότατα μία αλλαγή στη μεσαία γραμμή, ενώ, αν αισθάνεται καλύτερα μετά τη φαρυγγίτιδα, θα βρεθεί και ο Κώστας Τσιμίκας στο αριστερό άκρο της άμυνας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube