Τα νεότερα από το ρεπορτάζ της Εθνικής μετέφερε ο Σωτήρης Ταμπάκος. Μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM, ο ρεπόρτερ της γαλανόλευκης τόνισε πως η προετοιμασία επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώθηκε σήμερα χωρίς προβλήματα.

Ο Ταμπάκος τόνισε πως η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε έντονο πρόγραμμα με έμφαση στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. «Δεν έδειξε σήμερα τριάδα στην άμυνα όπως χθες, αλλά να το κρατήσουμε», τόνισε, αλλά λόγω και της δυναμικής της Αγγλίας να μην θεωρήσουμε απίθανο ο Σέρβος τεχνικός να επιλέξει τελικά την τριάδα στα στόπερ.

Τελευταία φορά πάντως με τριάδα έπαιξε στο πρόσφατο με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο για περίπου δέκα λεπτά στο φινάλε, όταν μπήκε ο Ντόη στο ματς και ο Γιοβάνοβιτς το γύρισε σε τριάδα. Παράλληλα, στην ανάπτυξη και στο δίτερμα δεν έδειξε τους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν γιατί θέλει να τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους για το παιχνίδι. Έκανε, όμως, διάφορα πράγματα στις δοκιμές…

Να σημειωθεί πως στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης η Εθνική αναχωρεί για Λονδίνο με πτήση τσάρτερ. Η συνέντευξη Τύπου θα διεξαχθεί στις 20.45 ώρα Ελλάδος και η προπόνηση στις 21:30 αντίστοιχα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube