Όλα τα βλέμματα είχαν εστιάσει στη Χαριλάου το Σαββατόβραδο. Ο Άρης υποδεχόταν τον Ολυμπιακό, που ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη μετά το Χ της περασμένης εβδομάδας με τον Παναιτωλικό. Η πρώτη φετινή ήττα των Κυπελλούχων Ευρώπης, σήμανε και την πρώτη ολική απώλεια βαθμών. Η απόδοση των Πειραιωτών για το τρόπαιο της Stoiximan Super League, ανέβηκε από το 2.00 στο 2.35 στη Stoiximan. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι 3η με 10 βαθμούς.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

H Athens Καλλιθέα, έκανε την έκπληξη και απέναντι (και) στην ΑΕΚ. Το 0-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, έκανε την Ένωση να υποχωρήσει στη 2η θέση της κατάταξης. Η απόδοσή της πήγε στο 4.25 (από 4.00).

Οι ομάδες που μείωσαν την απόδοσή του για κατάκτηση τίτλου, ήταν ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Η πρωτοπορία των πρωταθλητών διατηρείται, μετά το 1-4 του Βόλου, με 13 βαθμούς και καμία ήττα ως τώρα στη διαδρομή των 5 αγωνιστικών. Όσοι πιστέψουν την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το back to back, θα έχουν τα οφέλη μιας απόδοσης στο 4.00, από 5.00 όπου βρισκόταν μία εβδομάδα νωρίτερα.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Το αρχικό άγχος του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, δεν οδήγησε εν τέλει σε δυσάρεστες για τους γηπεδούχους εκπλήξεις, αφού επικράτησαν στο ΟΑΚΑ με σκορ 3-1. Η απόδοσή τους έπεσε από το 6.00 στο 5.25, όμως παραμένει η μεγαλύτερη μεταξύ των τεσσάρων διεκδικητών.

Η 6η αγωνιστική περιλαμβάνει δύο σούπερ ντέρμπι, της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη (29/9, 20:30) και της Αθήνας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (29/9, 21:00). Επίκεινται άραγε νέες ανατροπές στις αποδόσεις του μακροχρόνιου στοιχήματος για την κατάκτηση της φετινής Stoiximan Super League;

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
*Ισχυ?ουν Ο?ροι & Πρου?ποθε?σεις

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube