Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί τις τιμές των εισιτήριων της αναμέτρησης με τον Πλατανιά στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε τους κατόχους των διαρκείας για την ισχύ τους στον αγώνα Κυπέλλου, ενώ για τους υπόλοιπους οι τιμές κυμαίνονται από 5 (για φοιτητές και ανέργους) έως 15 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Πλατανιά, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 (18:15) για την 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου, ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.
• Η είσοδος για μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες και άνεργους (τιμή πώλησης εισιτηρίων: 5 ευρώ) θα γίνεται από τη Θύρα 1. Στη συγκεκριμένη Θύρα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και οι γονείς (με τιμή πώλησης 15 ευρώ) προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα από θέσεις στην προηγούμενη ή επόμενη σειρά καθισμάτων από αυτές των μαθητών αρκεί να ενημερώσουν σχετικά στο εκδοτήριο εισιτηρίων.
• Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών θα γίνεται από τη Θύρα 1 και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης, Κ-20 και Κ17 από τη Θύρα 2.
• Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube