Νέα συνάντηση είχαν σήμερα το απόγευμα εκπρόσωποι των Fentagin με τον πρόεδρο του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό, κάτι που είχε προγραμματιστεί από την προηγούμενη φορά που τα είπαν οι δύο πλευρές στις 30 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκαν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο εξής για να υπάρξει μεγαλύτερη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και παράλληλα να υπάρχει περισσότερο… χρώμα της ομάδας εντός της πόλης.

Μερικές από τις προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι από πλευράς οπαδών και συμφώνησε η διοίκηση, είναι η διεξαγωγή εκδηλώσεων ανάλογες με αυτές που διεξήχθησαν τα δύο τελευταία χρόνια για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, η καθιέρωση του εισιτηρίου των 5 ευρώ όπως ξεκίνησε η ΠΑΕ από την προηγούμενη εβδομάδα μέσω Internet για τη θύρα 7, ακόμα περισσότερα εισιτήρια σε παιδιά του Περιστερίου σε σχολεία κ.ο.κ.

Με βάση την τωρινή κατάσταση που βρίσκονται οι σχέσεις των δύο πλευρών, αποφασίστηκε να εδραιωθεί αυτή η πολύ καλή επικοινωνία και για αυτό το λόγο θα υπάρχουν άνθρωποι που θα αποτελούν τον «συνδετικό κρίκο» μεταξύ οπαδών και ΠΑΕ.

Από πλευράς Fentagin, υπήρξε απόλυτη δέσμευση, πως θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να προστατεύσουν το γήπεδο από περιστατικά βίας, κάτι άλλωστε που αποτελεί μόνιμη παράκληση-απαίτηση της ΠΑΕ.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube