Σύσκεψη κορυφής του αγωνιστικού τμήματος πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου. Με την επιστροφή του Τραϊανού Δέλλα από τη Ρόδο, όπου είχε μεταβεί για το δίπλωμα του προπονητή, υπήρξε συνάντηση του προπονητή της ΑΕΚ με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο «Κολοσσός» και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έβαλαν στο τραπέζι τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει, τόσο όσον αφορά τις θέσεις που υπάρχει άμεση ανάγκη ενίσχυσης (σέντερ φορ, αριστερό χαφ, μεσοαμυντικός), όσο και για περιπτώσεις εξελίξιμων ποδοσφαιριστών.

Πάντως αυτό που προκύπτει είναι πως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας. Άλλωστε η προετοιμασία αρχίζει ουσιαστικά στις 21 Ιουλίου (17/7 η πρώτη συγκέντρωση, 18-19/7 οι εξετάσεις) και υπάρχει χρόνος για να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σφίγγει ο κλοιός για Διαγόρα: Αφαίρεση 9 βαθμών μέχρι να εξοφλήσει τρεις ποδοσφαιριστές!

ΠΑΣ Γιάννινα: Διαψεύδει ο Φάρρας ότι ενδιαφέρεται με Παπασταθόπουλο για την ΠΑΕ!

Πρώτος στόχος της Καλαμάτας για τη νέα σεζόν ο Βοσνιάδης!

ΑΕΛ: «Απόλυτη δικαίωση και ευγνωμοσύνη για Βοσνιάδη - Αδιάφορα και ψευδή τα δημοσιεύματα για τη νέα σεζόν»

ΠΑΣ Γιάννινα: Η επόμενη μέρα, ο Παπασταθόπουλος και οι σκέψεις των παικτών για αποχή

Καλαμάτα: Ο Πρασσάς συνεχιζει στο τιμόνι και την προσπάθεια ανόδου - Οι δεσμεύσεις για το γήπεδο θα υλοποιηθούν

Super League 2: Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής!

Επενδυτικό ενδιαφέρον από πρόσωπο-έκπληξη της SL2 για την Ελλάς Σύρου - Στα Σπάτα οι αγώνες της στη δεύτερη κατηγορία!

Παναχαϊκή «ώρα μηδέν»: Αποβάλλεται από το πρωτάθλημα, δικαιώθηκαν οι προσφυγές των 5 πρώην παικτών της

Δεν ξεχνά την Κηφισιά ο Τετέι: Πήγε Καλαμάτα και πανηγύρισε με χορό τη νίκη ανόδου!

TAGS: A.E.K.