Όσο παραμένει ανοιχτό το μεταγραφικό παζάρι, δεν λείπουν οι εκπλήξεις και αυτό το κατάλαβαν για ακόμα ένα καλοκαίρι στον Ατρόμητο με την πώληση του Κοσμίν Ματέι στην Γκεντσλέρ, με ποσό που σύμφωνα με τους Ρουμάνους έφτασε τις 300.000 ευρώ.

Η αποχώρηση του Ρουμάνου επιθετικού χαφ αναγκάζει τους ιθύνοντες των Περιστεριωτών να ξαναβγούν στην αγορά τη στιγμή που είχαν ολοκληρώσει το ρόστερ τους, προκειμένου να καλύψουν το κενό από τις τελευταίες εξελίξεις.

Παρ' όλα αυτά, η θέση στην οποία θα υπάρξει προσθήκη δεν θα είναι (σίγουρα) αυτή του αριστερού εξτρέμ που αγωνιζόταν ο Ματέι, αλλά οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες ανάμεσα στην απόκτηση ενός «δεκαριού» ή εσχάτως ενός «οχταριού» με την ευχέρεια να βοηθά

Σε διαβουλεύσεις που έχουν ούτως ή άλλως σε καθημερινή βάση οι Γιάννης Αγγελόπουλος και Τραϊανός Δέλλας στο πλαίσιο της λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος, έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχουν λύσεις για τα δύο άκρα (Μπρίτο, Στόιτσεφ, Ντιγκινί Βασιλείου, Λημνιός), αλλά χρειάζεται κάτι ακόμα στον άξονα και για αυτό εκεί θα πέσει το βάρος της αναζήτησης τις επόμενες μέρες, αφού υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή μόνο οι Ούμπιντες, Γροντής και Μπαστακός.

Όπως γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό ακόμα δεν έχει παρθεί και οριστική απόφαση για τα ονόματα που έχουν προταθεί και δεν έχει «κλειδώσει» κάποιος στόχος στον οποίο να έχει κατατεθεί και πρόταση.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Εντυπωσιακή επιλογή ο Ριμπάλτα, έχει πολύ καλή ατζέντα»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός χρειάζεται… φορτιστή και αντικαταστάτη του Τσικίνιο»

Λουτσέσκου: «Είναι η περίοδος που ό,τι και να κάνουμε δεν μας βγαίνει»

Κετσετζόγλου: «Επιλογή από το πάνω ράφι και με μυθικό συμβόλαιο ο Ριμπάλτα - Δείχνει τη διάθεση Ηλιόπουλου να επενδύσει»

Σταματέλος: «Ο Μουζακίτης έκανε καλύτερη εμφάνιση από τον Ατρόμητο - Ίσως και η ίδια 11άδα στο ΟΑΚΑ»

Πολύ δύσκολα με Παναθηναϊκό ο Τσικίνιο

ΑΕΚ: Αποφασίζει για τέσσερις στην αποστολή ο Αλμέιδα

Χαβιέρ Ριμπάλτα ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή!

Κονέ: «Διπλά ευλογημένος για το νταμπλ και το πρωτάθλημα του 2018» - Τι λέει για Μελισσανίδη, Ηλιόπουλο και Αλμέιδα

Η ανάρτηση Καραλή για το τέλος Παπαδόπουλου-Κονέ από ΑΕΚ και το μήνυμά του σε όσους «χαιρέκακα πανηγυρίζουν»