Από τα ξημερώματα της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου, ένας υπερτυχερός από τη Μακεδονία, το «δάμασε» απαντώντας για πρώτη φορά σωστά και στα 8 ερωτήματα, κάνοντας δικά του 50.000€ σε μετρητά! Όλα αυτά, με συμμετοχή εντελώς δωρεάν*.

Το διήμερο 28 και 29 Σεπτεμβρίου περιελάμβανε ματσάρες. Οι 8 καλύτερες, διαμόρφωναν το ερωτηματολόγιο στο Weekly Master, μέσα σε απίστευτο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον. Πάνω από 40.000 μέλη της Stoiximan απάντησαν στα ερωτήματα κι ένα από αυτά έμελλε να κάνει το αδιανόητο 8/8. Έπιασε όλα τα ακριβή σκορ, τα σύνολα τερμάτων και τα τελικά αποτελέσματα (1Χ2) σε 7 αγώνες, περιμένοντας πως και πως τις εξελίξεις στον 8ο, στο  Μετροπολιτάνο της Μαδρίτης και το ντέρμπι της ισπανική πρωτεύουσας.

-Διεκδικείς έως 50.000€ σε μετρητά και μεγάλα έπαθλα*, εντελώς δωρεάν* στα ντέρμπι του Σαββατοκύριακου!

Το Ατλέτικο - Ρεάλ ήταν και το τελευταίο χρονικά παιχνίδι στο Weekly Master. Με το γκολ του Έντερ, οι Μερένγκες έδειχναν έτοιμοι να πάρουν το διπλό, όμως στο 95’, ο Άνχελ Κορέα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουρτουά. Το γκολ, αρχικά θα ακυρωθεί ως offside, ωστόσο μετά από επανεξέταση μέσω VAR, θα μετρήσει κανονικά.

Εσύ πόση αγωνία θα είχες, αν είχες απαντήσει Χ στο ερώτημα για το τελικό αποτέλεσμα αυτού του ντέρμπι; Και κυρίως, πόση ανακούφιση θα ένιωθες αν έβλεπες το διαιτητή να κατακυρώνει τελικά το τέρμα στους Ροχιμπλάνκος, με το 1-1 να είναι οριστικά το σκορ του αγώνα; Η τέλεια ιστορία, για την τέλεια κατάληξη. Έτσι, για πρώτη φορά, τα 50.000€ σε μετρητά, κερδήθηκαν από ένα μέλος της Stoiximan με το απόλυτο 8/8.

-Διεκδικείς έως 50.000€ σε μετρητά και μεγάλα έπαθλα*, εντελώς δωρεάν* στα ντέρμπι του Σαββατοκύριακου!

Πέρα από τα 50.000€ σε μετρητά, άλλα 2.155 μέλη είχαν τουλάχιστον 5/8 σωστές απαντήσεις και κέρδισαν πολύ μεγάλα έπαθλα* για στοίχημα. Μάλιστα 14 από αυτά, έκαναν το 7/8 κάτι που φανερώνει πως αρκετός κόσμος πλησίασε αυτή τη φορά το απόλυτο νούμερο.

*?21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχυ?ουν Ο?ροι & Πρου?ποθε?σεις

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube