Μία δεύτερη αποβολή του Μπρούνο Φερνάντες σε συνεχόμενα ματς και ένα παιχνίδι στο Πολέτι που έγινε «ροντέο» έφερε πάλι ανακατωσούρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έπειτα από μια εβδομάδα εσωστρέφειας, πάει σε μία πολύ δύσκολη έδρα την Κυριακή με το μέλλον του Τεν Χαγκ αβέβαιο. Και θα αντιμετωπίσει στο «Βίλα Παρκ» τον Ουνάι Έμερι, έναν προπονητή που τους έχει νικήσει τρεις φορές με διαφορετικές ομάδες τα τελευταία χρόνια!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ξεχωριστά, ο Έμερι έχει πολύ καλές αναμνήσεις από οποιαδήποτε κόντρα με τη Γιουνάιτεντ. Η Βιγιαρεάλ είχε σταματήσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στα πέναλτι στον τελικό του Europa League το 2021, ενώ τον Μάρτιο του 2019 η Άρσεναλ με αυτό στον πάγκο νίκησε 2-0.

Το πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής της Βίλα, τον Νοέμβριο του 2022, ήταν μια νίκη με 3-1, προάγγελος της εξαιρετικής δουλειάς του από τότε. Ο Ισπανός τεχνικός, αναλαμβάνοντας μία ομάδα που βρισκόταν προς τον βυθό της βαθμολογίας, μέσα σε 1,5 χρόνο την έχει φέρει να αγωνίζεται στο Champions League. Και αυτό κάνει τεράστιο το κοντράστ με την παρουσία του Τεν Χαγκ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ.

Ενώ η Άστον Βίλα έχει αρχή και μέση και τέλος στο παιχνίδι της, από την ώρα που ανέλαβε ο Έμερι, ο Ολλανδός τεχνικός δεν έχει καταφέρει κάτι παρόμοιο και ας είναι στη θέση του από το καλοκαίρι του 2022. Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Πάλμερ είναι ο καλύτερος Άγγλος της Premier League και έχει μαζεμένα στοιχεία στο παιχνίδι του από τον Ντένις Μπέργκαμ

Ο Πεπ είπε κάτι που κάποτε εφάρμοζαν πάντα ο Σερ Άλεξ, ο Βενγκέρ και ο Μπενίτεθ, οπότε πού είναι το πρόβλημα;

Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ: Μία ισοπαλία που τη νιώθεις σαν ήττα ή την αισθάνεσαι σαν νίκη, αν και ακόμα έχουμε Σεπτέμβριο!

Η επιρροή του Πεπ στο γιατί τα σουτ από μακριά μειώθηκαν, αλλά και η τέχνη των στατικών φάσεων!

Οι 44 μέρες του Κλαφ στη Λιντς: Τι θα είχε συμβεί αν ο ιδιοφυής προπονητής ταίριαζε με την κορυφαία ομάδα της εποχής;

Τώρα κατάλαβαν και στο «Νησί», γιατί η Ίπσουιτς ήθελε τόσο πολύ τον Ιωαννίδη, και ακόμα... δεν είδαμε τίποτα πιστεύω!

Το πρώτο διάλειμμα της σεζόν με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: Οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και οι δύο top παίκτες σε 270 λεπτά

Τρία ματς και ο Σλοτ έχει πλάνο στη Λίβερπουλ - Στον τρίτο χρόνο ο Τεν Χαγκ, δεν έχει ακόμα… σχέδιο στη Γιουνάιτεντ!

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός: Μπορούν όλοι να είναι εκεί και τον Γενάρη, γιατί όχι και τον Μάρτιο!

Τι αλλάζει στη νέα εποχή των Κυπέλλων Ευρώπης και το μεγάλο ερωτηματικό με τις ισοβαθμίες, που δεν έχει απαντηθεί ακόμα!