Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Άρσεναλ και Ντόρτμουντ για τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες, οι Ιβάν Γαζίδης και Σβεν Μίσλινταντ είναι στη Γερμανία, ώστε να ολοκληρώσουν τα συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Σύμφωνα με το «Skysports», μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάτι οριστικό και οι επαφές συνεχίζονται, καθώς στόχος των ανθρώπων των «κανονιέρηδων» είναι η άμεση ολοκλήρωση του deal.

Θυμίζουμε πως με βάση το χθεσινό ρεπορτάζ του «BBC», η Άρσεναλ αν θέλει να κάνει δικό της τον Ομπαμεγιάνγκ, θα πρέπει ξεπεράσει το ποσό-ρεκόρ των 46.5 εκατομμυρίων λιρών που έβγαλε από τα ταμεία της το περασμένο καλοκαίρι για να αποκτήσει τον Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σάουθγκεϊτ: «Τα νεαρά αγόρια χρειάζονται πρότυπα, όχι παιχνίδια, τζόγο και πορνό - Οι επιτυχία έρχεται στις δυσκολίες»

«Οπαδοί της Τσέλσι ζητούν από την Premier League να πάρει μέτρα κατά του Μπόελι»

Πρώτος στόχος της Λίβερπουλ ο Ίσακ για το καλοκαίρι - Οι «reds» είναι πρόθυμοι να δώσουν και έμψυχα ανταλλάγματα!

Ξεκίνησαν οι αντιδράσεις των φίλων της Λίβερπουλ για την αποχώρηση του Άρνολντ!

Καλά πήγε αυτό: Στο νέο της γήπεδο της Έβερτον η κέτσαπ θα έχει μπλε χρώμα και όχι κόκκινο λόγω Λίβερπουλ!

Ένοχος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του ο Τζόι Μπάρτον

Όουεν για Άρνολντ και Ρεάλ: «Είναι ήδη θρύλος για τη Λίβερπουλ, να κάνει αυτό που είναι καλύτερο για τον ίδιο»

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε επαφή με τον Ολυμπιακό για τον Κωστούλα»

Η απορία του Ντάις για Κομπανί: «Μάζεψε 24 βαθμούς, χρέωσε την Μπέρνλι 127 εκατ. λίρες και πήγε στην Μπάγερν»

Μεγάλα προβλήματα στο νέο γήπεδο της Έβερτον, περίμενε ο κόσμος για να μην… υποχωρήσει η γέφυρα!