Από την Τετάρτη τηρούνται αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο προπονητικό κέντρο βάσει των προβλεπόμενων κανόνων από την Κυβέρνηση και τη Super League.

Όλοι όσοι εισέρχονταν στο χώρο του προπονητικού κέντρου περνούν από θερμομέτρηση και καταγράφονται στη λίστα παρουσίας των εμπλεκόμενων στο χώρο αθλητών και μελών του τεχνικού επιτελείου.

Τα γκρουπ των 4-5 ποδοσφαιριστών πραγματοποιούν εναλλάξ προπονήσεις από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα ενώ τηρούνται κενά 45’ μεταξύ των γκρουπ για να πραγματοποιείται επιπλέον απολύμανση του χώρου με ειδικά καθαριστικά και ατμό.

Χθες και σήμερα όλοι οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε τεστ φυσικής κατάστασης για να προγραμματιστεί από το τεχνικό επιτελείο το πρόγραμμα προπονήσεων της επόμενης εβδομάδας.

Όλες οι προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή ολοκληρώθηκαν χωρίς απρόοπτα κάτι που αναμένεται να γίνει και αύριο, Σάββατο. Για την Κυριακή έχει οριστεί ρεπό από τον προπονητή, Σάββα Παντελίδη.

Την ερχόμενη Τρίτη όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της ομάδας θα υποβληθούν για δεύτερη φορά σε μια βδομάδα σε τεστ μοριακού ελέγχου για τον κορωνοϊό στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου.











ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κουπτσίδης στη Δίκη: «Η ΕΠΟ προχωράει στη σύσταση εταιρειών σεκιούριτι»

Ντέμης: «Μπήκε ο Ελ Κααμπί και ήταν σαν να έβλεπα μάθημα για το πώς πρέπει να σκοράρει ένας φορ»

Φεράντο: «Κερδίσαμε ένα ματς ‘τελικό’ για εμάς»

Παπαϊωάννου: «Τα μασκαριλίκια που είδαμε από τον διαιτητή και τον Λανουά να λέει ''μια χαρά'' δεν μας αντιπροσωπεύουν»

Σατσιάς: «Πολύ αυστηρή η αποβολή μας - Δικαιούμασταν τουλάχιστον τον βαθμό»

Ντέμης: «Πρώτη φορά έπαιξε τόσο κυνικά η ΑΕΚ - Περιμένω να δω ποιος στόπερ θα αντιμετωπίσει τον Πιερό στο ψηλό παιχνίδι»

Αποβολές, νεύρα και τρία γκολ: Τα highlights από το διπλό του Πανσερραϊκού στη Λαμία

Τσανάκας: «Καλύτερα ήδη ο Ζέλσον - Πρώτη για Γιαζίτσι, έτοιμος ο Πιρόλα»

Έφυγε με το «τρίποντο» από ματς-ροντέο στη Λαμία ο Πανσερραϊκός!

Δεσύλλας: «Δύσκολη η διαχείριση στον Παναθηναϊκό - Εβδομάδα με υποχρέωση για νίκες»