Μπορεί, μετά τον Ολυμπιακό, η καριέρα του να πήρε την κατιούσα, αλλά ο Τζος Τσίλντρες έχει… φουσκώσει τον τραπεζικό του λογαριασμό την τελευταία επταετία -παρότι ποτέ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα…

Γιατί, δεν είναι μόνο τα 14.000.000 δολάρια που του έδωσαν οι Αγγελόπουλοι τη διετία 2008-2010, όταν και βρισκόταν στο λιμάνι, αλλά και τα τρία συμβόλαια που ακολούθησαν στο ΝΒΑ (με Σανς, Νετς και Πέλικανς) και κυρίως, το… χρυσάφι που έβγαλε σε Αυστραλία και Φιλιππίνες.

Ακόμη και τώρα, ωστόσο, που… το κόβει σιγά σιγά, ο Αμερικανός φόργουορντ κλείνει πλουσιοπάροχες «δουλειές». Το καλοκαίρι, λοιπόν και συγκεκριμένα, στις 24 Ιουνίου, ξεκινάει στη Νέα Υόρκη το τουρνουά 3 on 3 με την επωνυμία BIG 3, που διοργανώνει ο γνωστός ράπερ και ηθοποιός, Ice Cube.

Σε αυτό, όπως ανακοινώθηκε, θα είναι ΚΑΙ ο «αφάνας» Τζος, μαζί (κρατηθείτε…) με Μπράιαν Σκαλαμπρίν, Λάρι Χιουζ, Ρέτζι Έβανς και Άιβαν Τζόνσον στην ίδια ομάδα!

Και οι πέντε, όπως γράφουν στην Αμερική, θα πάρουν… τρελά λεφτά για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον στην άλλη άκρη του Ατλαντικού -και όχι μόνο.



Θέλετε να μάθετε ποιοι άλλοι έχουν ανακοινωθεί ότι θα συμμετάσχουν, είτε ως παίκτες, είτε ως προπονητές;

Διαβάστε και… κλάψτε:

ΠΑΙΚΤΕΣ

Τσάνσεϊ Μπίλαπς
Ρασάρντ Λιούις
Κένιον Μάρτιν
Ζερμέιν Ονίλ
Στίβεν Τζάκσον
Άλεν Άιβερσον
Μπόνζι Γουέλς
Μάικ Μπίμπι
Τζέισον Γουίλιαμς
Κόρεϊ Μαγκέτι
Αλ Χάρινγκτον
Ρίκι Ντέιβις
Τσαρλς Όκλεϊ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Άλεν Άιβερσον
Γκάρι Πέιτον
Τζορτζ Τζέρβιν
Ρίκι Μαχρόν
Ρικ Μπάρι
Κλάιντ Ντρέξλερ
Τσαρλς Όκλεϊ

Αυτά…

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube