Ο Άντι Κάρολ πήρε μια μεγάλη απόφαση πριν από εβδομάδες, αποφασίζοντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπορντό.

Ο ιστορικός σύλλογος αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Γαλλίας, με τα πολλά οικονομικά προβλήματα να φέρνουν τον υποβιβασμό στα… τοπικά. Ο πολύπειρος στράικερ αποφάσισε να βοηθήσει την ομάδα, παίζοντας με τη φανέλα της και δικαιώνεται απόλυτα για την επιλογή του.

Ο Κάρολ είναι καυτός, κάνοντας όπως είναι λογικό τη διαφορά στην κατηγορία. Μπορεί, μάλιστα η Μπορντό να είχε ξεκινήσει πολύ άσχημα στο πρωτάθλημα, αλλά από τη στιγμή που ο Άγγλος φορ άρχισε να αγωνίζεται με τη φανέλα της, η ομάδα δεν έχει ήττα.

Στο ντεμπούτο του ο Κάρολ σκόραρε δις να γυρίσει το 2-0 εις βάρος της ομάδας του στο τελικό 2-2 απέναντι στην Σατομπριάν. Στο αμέσως επόμενο ματς βρήκε δίχτυα άλλες δύο φορές για την εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Σαουμούρ, ενώ μόλις χθες το γκολ του χάρισε το τρίποντο απέναντι στην Αβρανσέ.





Πέντε γκολ σε τρία ματς και επτά βαθμοί για την Μπορντό, η οποία στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια είχε μόλις δύο πόντους. Η διαφορά ασφαλώς και είναι μεγάλη, με τον Άντι Κάρολ να είναι σε φοβερή κατάσταση και να ανεβάζει τους «γιρονδίνους» στη 10η θέση και στο -3 από την τριάδα. Βέβαια, για να καταφέρει η Μπορντό να κερδίσει την άνοδο θα πρέπει να τερματίσει πρώτη και η Σεν-Μαλό που απολαμβάνει την κορυφή, είναι στο… +10 ήδη!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ