Η σημαντική νίκη των Τίμπεργουλβς επί των Πέλικανς αμαυρώθηκε από το σοβαρό επεισόδιο που είχαν στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ ο Ρούντι Γκομπέρ με τον Κάιλ Άντερσον. Ο Αυστραλός κάλεσε τον Γάλλο να κάνει καμιά τάπα, με τον δεύτερο να του απαντά «κι εσύ πάρε κανένα γ@@@@ο ριμπάουντ!». Ο Άντερσον τον έβρισε και τότε ο Γκομπέρ του έριξε γροθιά, με τους υπόλοιπους του πάγκου να τους χωρίζουν.

Σύμφωνα με το Athletic, τα πνεύματα δεν ηρέμησαν ούτε στο ημίχρονο, με τους δύο παίκτες να εκτοξεύουν ύβρεις και απειλές, να απειλείται ξανά χειροδικία και τελικά να ηρεμούν με αρχηγική παρέμβαση του Μάικ Κόνλεϊ. Εν τέλει η ομάδα αποφάσισε να στείλει τον Γκομπέρ σπίτι του πριν τελειώσει το παιχνίδι και πιθανώς να τον θέσει εκτός στο play in παιχνίδι με τους Λέικερς.

Ο Γάλλος άσος απολογήθηκε μέσω Twitter για την συμπεριφορά του. «Με κατέβαλαν τα συναισθήματα και δεν έπρεπε να αντιδράσω όπως αντέδρασα, ανεξάρτητα από ό,τι ειπώθηκε. Θέλω να απολογηθώ στους φιλάθλους, τον οργανισμό και κυρίως στον Κάιλ (Άντερσον), που είναι ένας συμπαίκτης που αγαπώ και σέβομαι», ανέφερε.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube