Μια πραγματικά ελληνική πίτσα με επιλεγμένα προϊόντα, που εισέβαλε δυναμικά από τον Σεπτέμβριο του 2011 στο χώρο της γαστρονομίας. Σας σερβίρεται λαχταριστή και φρέσκια στα τρία μαγαζιά μας, που βρίσκονται στα πιο hot σημεία των Αθηνών: The Mall Athens, Athens Metro Mall και Village Cinemas Φαλήρου.

Οι εταιρίες μας που βρίσκονται στο χώρο της εστίασης από το 2005 -εγκαινιάσαμε το πρώτο μαγαζί μας ταυτόχρονα με τα εγκαίνια του πρώτου Mall που έγινε στην Ελλάδα-έχουν αποδείξει τα έξι αυτά χρόνια ζωής τους ότι πέτυχαν την άριστη σχέση γεύσης-τιμής-εξυπηρέτησης, ικανοποιώντας εκατοντάδες χιλιάδες φίλους και πελάτες.
Προτείνουμε, εκτός βεβαίως της κλασσικής μας πίτσας, τη γευστική πίτσα με τη μοναδική πατάτα crisscut. Η μόνη πατάτα που δεν τηγανίζεται αλλά ψήνεται την οποία μπορείτε να απολαύσετε και σε μερίδα συνδυάζοντας τη με κάποιο άλλο είδος μας.

Επίσης προτείνουμε τις γκουρμέ γεύσεις μας, American, Grill, Greek, Asian και Mexican Style με σάλτσες BBQ, Μουστάρδας, Γιαουρτιού, Γλυκόξινη και Πικάντικη. Ακόμη στα pizza.gr θα βρείτε ζυμαρικά,τραγανές φτερούγες κοτόπουλου, κοτομπουκιές, κεφτεδάκια, club sandwiches, γευστικά μπιφτέκια, πεϊνιρλύ, καλτσόνε και φρεσκοψημένες μπαγκέτες. Για αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους και όχι μόνο, φρέσκιες σαλάτες με τη μεγαλύτερη ποικιλία dressing και wraps. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ; Ρεαλιστικές, μέσα στη σημερινή πραγματικότητα, χωρίς τεχνάσματα ''εκπτώσεων'' επί των αρχικών τιμών, που καταλήγουν σε ακριβότερες λύσεις.
Οι προσφορές μας είναι καθημερινές σε συγκεκριμένα μενού. Για παιδικά πάρτι, επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις προτιμήστε το pizza.gr, καθώς και την πίτσα γίγας σε...Ελληνικές οικονομικές τιμές.

Είστε μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας; Απολαύστε τις λαχταριστές γεύσεις μας με 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα, εξαιρουμένων των εκάστοτε προσφορών, αναψυκτικών και ποτών.

*Η έκπτωση ισχύει και για παραγγελίες delivery, με πρότερη ενημέρωση του καταστήματος.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

The Mall Athens (Μαρούσι) Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι 15122 T. 210-6300422

Athens Metro Mall (Αγ. Δημήτριος) Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος, 173 43 T. 210-9757560

Village Cinemas (Φάληρο) Παλαιά Λεωφόρος Ποσειδώνος 1 & Μωραϊτίνη 3, Δέλτα Π. Φαλήρου, 175 61 T. 210-9400818

- See more at: http://www.paomprosta.gr/el/content/pizzagr-0#sthash.E5u6h0aa.dpuf

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube