Πριν από περίπου ένα μήνα το sport-fm.gr είχε γνωστοποιήσει την συγκλονιστική ιστορία του μικρού Χαϊντάρ από τη Βηρυτό, που τραυματίστηκε στη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας της 12ης Νοεμβρίου.

Ο 3χρονος Χαϊντάρ εκτός του ότι τραυματίστηκε, έχασε και τους δύο γονείς του, με τη μοίρα να του παίζει άσχημο παιχνίδι σε πολύ τρυφερή ηλικία.

Ωστόσο, μια δημοσιογράφος από το Λίβανο, η Ράνα Χαρμπί, ξεκίνησε μια καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με το hashtag #CristianoMeetHaidar προσπάθησε να φέρει σε επαφή τον μικρό με το ίνδαλμα του, προσφέροντας του μερικές στιγμές ευτυχίας.

Όπως είχε δηλώσει η Ράνα Χαρμπί στον sport-fm.gr ο Ρονάλντο είχε ανταποκριθεί στο κάλεσμα και είχε δεσμευτεί να συναντήσει τον μικρό Χαϊντάρ.

Αυτό έγινε πριν λίγες μέρες στο χριστουγεννιάτικο δείπνο της Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια συγκλονιστική συνάντηση του μικρού με τον Πορτογάλλο άσο.

Ο Χαϊντάρ μόλις συνάντησε τον Ρονάλντο ξέσπασε σε κλάματα, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα συναισθήματα που ένιωθε εκείνη τη στιγμή.

Δείτε το ξεχωριστό βίντεο












A huge thanks to Florentino Perez, Real Madrid's President, for personally inviting Haidar ??

Posted by Rana M. Harbi on Friday, December 18, 2015


????? ???? ???? ???? ???

Posted by Rana M. Harbi on Thursday, December 17, 2015




????? ????? .. |???? ??? ?????? .. |????? ???????? ..| ???? ????? ???? ?????????? .. ??? ???? ????? ?????? ? ?????? .. ? ??? ?????? ?????? ???????? ?????? .. ? ?????? ?? ?? ??? .. ???????? :) <3

Posted by ?????? ???? ?????? on Sunday, December 20, 2015


Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube