Στροφή στην ποιότητα -που αναμφισβήτητα διαθέτει ο Ραφίκ Τζεμπούρ- ετοιμάζεται να κάνει η ΑΕΚ. Η αρνητική κατάληξη στο θέμα Παπαδόπουλου έφερε σε πρώτο πλάνο για την «Ένωση» τον Ντάνκο Λάζοβιτς.

Βλέποντας ωστόσο ότι ο Σέρβος καθυστερεί χαρακτηριστικά να δώσει την απάντησή του κι ότι οι τελευταίες ενδείξεις (όπως οι δηλώσεις του προπονητή της Παρτιζάν) κάνουν ζωηρό το ενδεχόμενο να μείνει στην ομάδα του, οι «κιτρινόμαυροι» σκοπεύουν ν’ ασχοληθούν σοβαρότερα με το θέμα του Τζεμπούρ.

Εξάλλου, ανάμειξη του Ολυμπιακού στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Αλγερινού δεν προκύπτει από πουθενά πλέον ότι υπάρχει. Δεδομένου λοιπόν κι ότι η Νότιγχαμ δεν σκοπεύει να τον κρατήσει, θεωρείται ότι μ’ ένα ποσό που δεν θα κριθεί υπερβολικό ή μια άλλη φόρμουλα (όπως ο δανεισμός) η ΑΕΚ μπορεί να τον επαναφέρει στο δυναμικό της.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Τζεμπούρ δεν έχει κρύψει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα (όπου έχει βρεθεί επανειλημμένως το τελευταίο διάστημα), ενώ είναι δεδομένη και η εκτίμηση που υπάρχει στις ικανότητές του και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθεωτική υποδοχή στην ομάδα της Κηφισιάς μετά τη μεγάλη νίκη στην Καλαμάτα!

Ήττα που βάζει σε μπελάδες την ΑΕΚ Β' - Ξεφεύγει από την επικίνδυνη ζώνη ο Παναργειακός

Λέτο: «Υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο – Έχουμε ακόμα έναν τελικό»

Σπανός: «Εγκληματήσαμε κατά του εαυτού μας-Η ευθύνη βαραίνει πάντα τον προπονητή»

Ποτάμι τα δάκρυα των ποδοσφαιριστών της Κηφισιάς στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή

Έβαλε τα κλάματα ο Γεωργούντζος μετά την ήττα της Καλαμάτας και τη χαμένη μεγάλη ευκαιρία για άνοδο

Ένταση, μαρκαρίσματα και στο τέλος η μεγάλη απόδραση: Τα highlights της νίκης της Κηφισιάς στην Καλαμάτα

Το γκολ ανόδου της Κηφισιάς από τον Παντελίδη που ξέρανε την Καλαμάτα στο 92!

Ξέρανε την Καλαμάτα με «buzzer» ο Παντελίδης και στέλνει την Κηφισιά στα μεγάλα σαλόνια!

Νίκη επί της Ηλιούπολης με το βλέμμα στην επόμενη σεζόν για τον Πανιώνιο

TAGS: A.E.K.