H AEK έκανε τη δουλειά της, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 της Ίντερ Εσκάλδες στην Ανδόρα και εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον 3ο προκριματικό γύρο του φετινού Conference League!

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Θωμάς Στρακόσα, τόνισε ότι η ομάδα έμαθε από τα λάθη που έκανε στο πρώτο παιχνίδι, ενώ στάθηκε στο πολύ καλό κλίμα που βρήκε στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ:

«Σίγουρα, μετά από αυτά που κάναμε στο πρώτο ματς, ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θα έπρεπε και το πρώτο ματς να λήξει με μηδέν πίσω, δεν το καταφέραμε από λάθη μας, αλλά αν δεν κάνεις λάθη δεν θα μάθεις. Οπότε, μάθαμε και τώρα προσπαθούμε να τα ελαττώσουμε και να μπαίνουμε συγκεντρωμένοι από την αρχή».

Για το κλίμα στην ΑΕΚ και τι τον έκανε να πάρει μεταγραφή στην Ένωση: «Βρήκα πολύ καλό κλίμα και πολύ καλό γκρουπ, υγιές. Με ώθησε ο προπονητής και η διοίκηση να έρθω στην ΑΕΚ αλλά και η αγάπη που έχει δείξει ο κόσμος με έκανε να πάρω αυτή την απόφαση. Δεν το κρύβω πως έπαιξε ρόλο και η οικογένειά μου, γιατί έλειπα πολλά χρόνια. Χαίρομαι για την απόφαση μου. Τώρα να βρούμε ρυθμό, να μειωθούν τα λάθη και να προχωρήσουμε μπροστά».

Για την προσωπική του απόδοση: «Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πω αν προσφέρω αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ. Θα το αξιολογήσει ο κόσμος, ο προπονητής και η διοίκηση. Εγώ θέλω σε κάθε ματς και προπόνηση να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθώ την ομάδα. Να βλέπω στα πρόσωπα όλων την ηρεμία που θα έχουν παίζοντας εγώ τέρμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.