Αισιοδοξία έφερε στη Κέρκυρα η νίκη απέναντι στον Πανθρακικό στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα με σκορ 2-1, όπως τόνισε ο προπονητής των «Φαιάκων», Μιχάλης Γρηγορίου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός της νεοφώτιστης ομάδας είπε ότι είναι μεγάλη επιτυχία να αλλάξει το ρόστερ μιας ομάδας κατά πενήντα τις εκατό και να παρουσιάσει δείγματα καλής αγωνιστικής συμπεριφοράς από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 41χρονος προπονητής:

«Πήραμε καλούς παίκτες, όπως ο Καρντόσο και ο Χαβίτο. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις την ομάδα κατά πενήντα τις εκατό και να παρουσιάσεις δείγματα αγωνιστικά από την πρώτη, κιόλας, αγωνιστική.

Τα παιδιά βοηθούν να παρουσιάσουμε αυτό που προσδοκά ο κόσμος της Κέρκυρας. Όλοι μας θέλουμε να πετύχουμε το στόχο και η παραμονή στην κατηγορία είναι ο κύριος.

Στον αγώνα με τον Πανθρακικό κάναμε αυτό που έπρεπε. Μπήκαμε στο γήπεδο σαν φαβορί, παίξαμε, πιέσαμε και δείξαμε ότι εμείς είμαστε γηπεδούχοι, θέλαμε το παιχνίδι, θέλαμε τους τρεις βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο μας έδωσε τη νίκη. Τέλος καλό όλα καλά στην πρεμιέρα, λοιπόν, απέναντι σε μια ομάδα η οποία δεν έδωσε παίκτες και ο κορμός της έμεινε ίδιος με τον περσινό.

Ο Καϊκούτ είναι αθλητής. Παίζει σέντερ- φορ, μαρκάρει, πιέζει, έχει καλές κινήσεις στο χώρο, κάτι που μπορούμε να δούμε και στο δεύτερο γκολ όπου και ξεκινάει κίνηση από το κέντρο.

Το πνεύμα μας σαν ομάδα είναι να παίζουμε επιθετικά και το στυλ μου σαν προπονητής είναι αυτό. Είμαι καλυμμένος επιθετικά, θα ενισχυθούμε όμως αμυντικό, καθώς θέλω να χρησιμοποιώ τον Μαραγγό στο κέντρο, διότι είναι πιο καλός εκεί.

Πάμε για το επόμενο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη, συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube