Πριν από μερικές ημέρες έπαιξε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό το όνομα του Μίροσλαβ Στοχ για τον ΠΑΟΚ. Τότε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ διέψευσε κάθε είδους πληροφορία, τονίζοντας ότι δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση για τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό.

Σήμερα, με αφορμή την αποχώρηση του διεθνούς άσου από τη Φενέρμπαχτσε, ο ίδιος αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και τη Μπούρσασπορ.

«Η Φενέρμπαχτσε μου είπε ότι θα είναι καλύτερο να φύγω. Είναι δύσκολο για μένα να το ακούω ξανά. Είμαι σίγουρος ότι κάποιος με περιμένει και θα είμαι ευτυχισμένος ξανά», έγραψε ο Στοχ και πρόσθεσε:

«Αυτά που έγραψα παρεξηγήθηκαν. Η ομάδα δεν με στέλνει κάπου, ούτε με έδιωξε. Απλά μου είπαν ότι δεν θα έχω πολλές ευκαιρίες στη Φενέρμπαχτσε. Έτσι κι εγώ κοιτάω το μέλλον μου και συζητάω με ομάδες που με θέλουν όπως ο ΠΑΟΚ και η Μπούρσασπορ»!

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Σλοβάκος αναμένεται να παραμείνει στην Τουρκία και δύσκολα θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κορόνα: «Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή-Χαρά μας να έχουμε τη σοφία και εμπειρία του Μπενίτεθ»

Δεν έχει τέλος η τρέλα των φίλων του ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ – Εξάντλησαν τα εισιτήρια σε 4 θύρες!

Σαββόπουλος: «Μέχρι το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ο Μπουσαϊντ - Ισχύει το ενδιαφέρον από ΑΕΛ για Φρίντεκ»

Τσορμπατζόγλου: «Ψάχνεται μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται ένα στόπερ με άμεση προσαρμογή»

Κετσετζόγλου: «Τι γίνεται με χαφ, στόπερ και φορ-Η περίπτωση Τσαντίλα»

Δημοσιεύματα στην Κύπρο: «Στον Παναιτωλικό ο Σατσιάς»

Σταματέλος: «Μόνο έτσι φαίνεται πως θα γίνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό…»

Δεσύλλας: «Το σκεπτικό της απόκτησης του Κοντούρη από τον Παναθηναϊκό - Θα γίνει επίπληξη στον Τετέ»

Πετράκης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Σπουδαίο πακέτο ο Κοντούρης, μπορεί να τα καταφέρει στον Παναθηναϊκό»

Οζντόεφ: «Όνειρό μου να παίξω Champions League - Η πιο απολαυστική περίοδος της καριέρας μου»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.