Τις οικονομικές παραμέτρους της χορηγίας του ΟΠΑΠ στην ΑΕΚ αποκάλυψε ο εκπρόσωπους του οργανισμού.

Μιλώντας στο πλαίσιο της παρουσίασης των υποστηρικτών της «Ένωσης», ο Γρηγόρης Φελώνης τόνισε ότι σ’ εκείνη θα διατεθεί 1,9 εκατ. ευρώ.

Ξεκαθάρισε, δε, πως η συνεργασία με τον σύλλογο βασίζεται σε εμπορικά κριτήρια και τόνισε ότι δεν γίνονται διακρίσεις από τον ΟΠΑΠ.

«Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ. Ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ δεν μπορούσε να έρθει γιατί του έτυχε κάτι έκτακτο. Η ΑΕΚ είναι ομάδα με πολύ κόσμο και η συνεργασία μας μαζί της έχει να κάνει με εμπορικούς σκοπούς», ανέφερε συγκριμένα ο κ. Φελώνης.

Κι αφού τόνισε ότι «θέλουμε οι φίλοι της ΑΕΚ να είναι πελάτες μας, όπως και οι οπαδοί όλων των ομάδων», κατέληξε: «Πιστεύω σε αμοιβαία επιτυχία και ευχόμαστε επιστροφή της ΑΕΚ εκεί που της αξίζει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.