Χωρίς προβλήματα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφού πλην του γνωστού προβλήματος με τον Νικολά Ντιγκινί, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιώργου Κορακάκη.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών έχει ακόμα αρκετές σκέψεις σχετικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας στη Θεσσαλονίκη, έχοντας πάντα υπ' όψιν ότι η ομάδα του προέρχεται από μακρά αποχή και παράλληλα ο ΠΑΟΚ όπως έδειξε στο «Αρτέμιο Φράνκι» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αμέσως μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή η οποία θα γευματίσει στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη.

Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε το πρωί στο αθλητικό κέντρο.

*Ο Ατρόμητος Κ15 νίκησε σήμερα στα Χανιά με 2-0 τον Πλατανιά και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League. Τα γκολ πέτυχαν οι Πομώνης και Κουτσούκος.

*Ο Ατρόμητος Κ20 θα αντιμετωπίσει αύριο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου στη Θεσσαλονίκη (11.30). Η ομάδα της Κ17 θα υποδεχθεί εξάλλου τον Ολυμπιακό επίσης αύριο στο γήπεδο Ήφαιστου στις 12.15.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube