Επέστρεψε στα «σαλόνια» η Λέστερ. Αν κι απομένουν έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η πρωτοπόρος της Τσάμπιονσιπ εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στην Πρέμιερ Λιγκ της νέας σεζόν!

Κι αυτό διότι η τρίτη ΚΠΡ ηττήθηκε (2-1 απ’ την Μπόρνμουθ), ένα αποτέλεσμα που διατήρησε τη διαφορά των δύο ομάδων στους 19 βαθμούς, κάτι που δεν καλύπτεται πλέον.

Η Λέστερ ήταν από την αρχή της περιόδου η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, επιβεβαιώθηκε και με τη... βούλα και πλέον επιστρέφει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ύστερα από δέκα χρόνια. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Μπέρνλι θα είναι αυτή που θα την ακολουθήσει ως δεύτερη της Τσάμπιονσιπ, έχοντας ήδη διαφορά ασφαλείας 10 βαθμών απ’ την ΚΠΡ, που λογικά θα διεκδικήσει την άνοδο μέσω των πλέι οφ (τρίτη έως έκτη θέση).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ακέφαλη» και… αποκλεισμένη από το Κύπελλο η Γιουνάιτεντ, τεράστια επιτυχία για την Μπράιτον!

Κουράστηκε για την πρόκριση η Γουέστ Χαμ, ζημιά για Μαυροπάνο που αποχώρησε με φορείο

Άρσεναλ των… στημένων, διέλυσε την Πόρτσμουθ με χατ-τρικ Μαρτινέλι και τρία γκολ από κόρνερ!

Πρόκριση με ανατροπή και τριάρα για την «ψυχωμένη» Λιντς

Λίβερπουλ: Χάνει τον Μπράντλεϊ για όλη τη σεζόν!

Συγκινητικές στιγμές μετά την επική πρόκριση της Μάκλσφιλντ: Στα αποδυτήρια οι γονείς παίκτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Με πεντάρα και ξέσπασμα στο φινάλε, η έναρξη της εποχής Ροσένιορ στην Τσέλσι

Πέταξε εκτός την Τότεναμ η Άστον Βίλα και έδωσε συνέχεια στις μέρες αγωνίας του Φρανκ…

Το Κύπελλο Αγγλίας είχε 117 χρόνια να δει τέτοιο «μπαμ», όπως αυτό που έκανε η Μάκλσφιλντ!

Ματς - έπος στο Νιούκαστλ, πρόκριση για τις «καρακάξες» που ισοφαρίστηκαν στο 120', αλλά πέρασαν στα πέναλτι!