«Φωτιά» στην ζώνη του υποβιβασμού έβαλε ο Άρης με τη χθεσινή του νίκη.

Για αυτό τον λόγο το ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας επικεντρώνεται σε πρώτη φάση στους αγώνες των ομάδων που βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός υποδέχεται τον ΟΦΗ, έχοντας μόλις δύο βαθμούς λιγότερους από τον Άρη και πρέπει πάση θυσία να πάρει τη νίκη κόντρα στους Κρητικούς. Από την πλευρά της, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα μπλέξει ξανά σε περιπέτειες σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματα.

Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου ματς περιμένει η ΑΕΚ, η οποία αύριο αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Σε καλύτερη θέση είναι ο Πλατανιάς, ο οποίος σήμερα υποδέχεται τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσει να βάλει «στοπ» στο εκτός έδρας αήττητο σερί των πρωταθλητών.

Μαθηματικά σωσμένη δεν είναι ούτε η Skoda Ξάνθη, η οποία έχει δύσκολη «αποστολή» στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα που θέλει να επιστρέψει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το… τρένο των πλέι οφ θέλει να προλάβει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενεί τον Πανιώνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο, 06 Απριλίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-2

Νίκη παραμονής για τον Λεβαδειακό 2-1 εκτός έδρας την Κέρκυρα, η οποία με αυτή την ήττα… αποχαιρετά και μαθηματικά τη Σούπερ Λίγκα και να είναι αδιάφορη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Διαβάστε εδώ περισσότερα.



Π.Α.Ο.Κ. - ΒΕΡΟΙΑ 2-0

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως –πλέον- ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Όπως έκανε και κόντρα στην Βέροια, της οποίας επικράτησε στην Τούμπα 2-0, χάρη στα γκολ των Σαλπιγγίδη, Κλάους! Διαβάστε εδώ περισσότερα.



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ 0-1

Ο Άρης με δέκα παίκτες από το 19’, λόγω αποβολής του Αγκάνθο και γκολ του Τάτου στο 82’, έκανε το… κλάμα του Παπαζαχαρία, γέλιο και μένει «ζωντανός» στο παιχνίδι της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Κυριακή, 07 Απριλίου 2013

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 15:00 NS1
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15 NS3
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17:15 NS1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 NS1

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - A.E.K. 19:30 NS2

Η επόμενη αγωνιστική (29η):

Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

A.E.K. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΑΡΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
Ο.Φ.Η. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ

Όλες οι αναμετρήσεις έχουν ώρα έναρξης στις 19:00 και θα μεταδοθούν από τα κανάλια της NOVA.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube