Το Μουντιάλ της Βραζιλίας που ολοκληρώνεται την Κυριακή ήταν το μεγάλο στοίχημα για όλους εμάς εδώ στο sport-fm.gr. Η προετοιμασία μας για την κάλυψη της διοργάνωσης, άρχισε από τέλη του 2013 και φτάνοντας πλέον προς το μεγάλο φινάλε μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω μας και να πούμε ότι βάλαμε τα δυνατά μας για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση.

Και είναι μεγάλη μας χαρά που μας ανταμείψατε με την εμπιστοσύνη σας.

Για το διάστημα 1 έως 30 Ιουνίου, το sport-fm.gr ήταν το πρώτο αθλητικό site σε επισκεψιμότητα με 2.781.388 μοναδικούς επισκέπτες. Ένα νούμερο που ούτε καν το φανταζόμασταν πριν αρχίσει η διοργάνωση.

Η εξαιρετική πορεία της Εθνικής ομάδας, όπως είναι φυσικό, έφερε τεράστιο ενδιαφέρον από τη μεριά του αναγνωστικού κοινού που «καταβρόχθισε» όλες τις πληροφορίες και όλες τις ειδήσεις που δημοσιεύαμε.

Το σημείο αναφοράς σε ολόκληρη τη διάρκεια του μήνα, ήταν η Τετάρτη 25 Ιουνίου. Η μέρα που ξημέρωσε δηλαδή με τη νίκη της Ελλάδας επί της Ακτής Ελεφαντοστού. Εκείνο το 24ωρο μας έφερε δυσθεώρητα νούμερα, αφού οι μοναδικοί επισκέπτες ήταν 625.133, ενώ οι επισκέψεις ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο (1.005.867).

Το σύνολο των pageviews για το μήνα Ιούνιο έφτασε τα 75.249.577 ενώ οι συνολικές επισκέψεις ήταν 14.272.573.

Και στα Social Media όμως η ανταπόκριση σας ήταν εξωπραγματική, αφού την εβδομάδα της πρόκρισης της Εθνικής το σύνολο των likes, share και comments στη σελίδα του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 έφτασαν τις 246.000, νούμερο απλησίαστο από οποιαδήποτε σελίδα δημοσιογραφικού μέσου στην Ελλάδα.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για την εμπιστοσύνη σας και να σας υποσχεθούμε ότι δεν τη θεωρούμε δεδομένη και προσπαθούμε συνέχεια να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας.

Η συντακτική ομάδα του sport-fm.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube