Προβάρει τα πράσινα ο Λαουτάρο Ρινάλντι!

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι να ολοκληρωθεί η απόκτηση του 23χρονου επιθετικού από τον Παναθηναϊκό, καθώς όπως πρώτος μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94.6, o παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα από το μεσημέρι (περίπου στις 12) της Τετάρτης για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στο «τριφύλλι». Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ζιλμπέρτο Σίλβα, δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στη Σουηδία για το ματς με την ΑΪΚ και δούλεψε πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση και τελικά σημειώθηκε happy end.

Η συγκεκριμένη υπόθεση παρουσίασε αρκετές δυσκολίες, αλλά αναμένεται να υπάρξει αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό και ο παίκτης προορίζεται για back up του Μάρκους Μπεργκ.

Στα συν της υπόθεσης του 22χρονου ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, εκτός από το γεγονός ότι διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Αντρέα Στραματσόνι, είναι και το ιταλικό διαβατήριο που διαθέτει.





Στη σεζόν που έφυγε είχε οκτώ συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ το 2014-15 σημείωσε επτά γκολ σε 29 συμμετοχές. Ποδοσφαιριστής αρκετά γρήγορος με καλές τοποθετήσεις στην περιοχή είναι τα σχόλια που τον συνοδεύουν.


Ακούστε τι μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Έχει καταλάβει πώς πρέπει να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ - Γιατί έχει προβάδισμα ο Βίντα»

Δεσύλλας: «Χρωστάει ένα μεγάλο διπλό ο Παναθηναϊκός - Οι προβληματισμοί του Βιτόρια και τα δεδομένα με το ΟΑΚΑ»

Ολυμπιακός: Ανοικτά δοκιμαστικά για την στελέχωση της ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών!

Ατρόμητος: Χωρίς Καρλίτος κόντρα στον Άρη

Να πουληθεί ή όχι ο Ιωαννίδης, ο ιδανικός… αντί-Ελ Κααμπί κι αν έκλεισε ο κύκλος Αλμέιδα-Λουτσέσκου: Η ανάκριση Ντέμη

Η άποψη του Ντέμη για το φορμάτ του πρωταθλήματος και τον αριθμό των ομάδων

Ντέμης: «Τι θα έκανα με τα μπακ στον Παναθηναϊκό - Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μη χάσει αλλιώς χάνεται»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ καίγεται περισσότερο απ' όλους - Το ερωτηματικό για τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena»

Asteras AKTOR: Χωρίς τέσσερις στην Κρήτη

Πιρόλα: «Μεγάλη υπερηφάνεια και χαρά για το πρωτάθλημα - Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό έχεις πάντα κίνητρο»