Στην τελική ευθεία έχει μπει ο δανεισμός του Ιβάν Μαρκάνο στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός αμυντικό έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/01) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από εκεί θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ για να συζητήσει τις λεπτομέρειες του εξάμηνου δανεισμού του στους Πειραιώτες.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με την Ρούμπιν Καζάν για τον δανεισμό του 26χρονου παίκτη, ενώ υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι που ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ.

Στη Ρωσία, την ίδια ώρα, έκαναν λόγο για 5 εκατ. ευρώ, όμως το ποσό θεωρείται υπερβολικό.

Με τον δανεισμό του Μαρκάνο οι «ερυθρόλευκοι» καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε με τον τραυματισμό του ο Δημήτρης Σιόβας.

Μάλιστα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται να έχουν προβλέψει στη συμφωνία τους με τον Ισπανό και το δικό του συμβόλαιο, αν τελικά αποκτηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, θα πάρει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ, αν παραμείνει στην ομάδα και μετά το τέλος της σεζόν, με τριετές συμβόλαιο, που θα τον «δένει» μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ: «Όποιον αντίπαλο και να έχουμε, πάντα παίζουμε με το δικό μας στυλ» - Τι είπε για Γιάρεμτσουκ

Βιτόρια: «Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι ουσιαστικά έχουμε τρόπους να καταστρεφόμαστε μόνοι μας με κάποια λάθη»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις νίκες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των playoffs

Χριστόγλου: «Ο Γκαρθία εξαφάνισε τους μέσους του Παναθηναϊκού»

Ουναΐ: «Ενδεχομένως να μην καταλαβαίνουμε σε ποια ομάδα παίζουμε»

Νικολογιάννης: «Ορατός ο κίνδυνος της 4ης θέσης για Παναθηναϊκό - Λυπήθηκα Μλαντένοβιτς και Βαγιαννίδη»

Κετσετζόγλου: «Εικόνα πανικού από την ΑΕΚ μόλις δέχθηκε το πρώτο γκολ - Νίκησε δίκαια ο ΠΑΟΚ»

Ο εκπληκτικός Γιάρεμτσουκ, η πράσινη αντίδραση και η παράσταση τίτλου του Ολυμπιακού: Τα highlights του ντέρμπι

Δεσύλλας: «Soft νοοτροπία, επιπόλαιος Παναθηναϊκός με πολλά λάθη…»

Νικολακόπουλος: «Μας είχε λείψει μία τεσσάρα και στον Παναθηναϊκό…»