Σάλος έχει γίνει στο ΝΒΑ με την επιλογή του Τζόρνταν Πουλ να πάρει ένα τρίποντο από τα... δέκα μέτρα με στόχο να στείλει το ματς των Γουόριορς με τους Λέικερς στην παράταση, αλλά να αστοχεί απελπιστικά. Οι πρωταθλητές έχασαν το Game 1 με τους Λέικερς για τα ημιτελικά της Δύσης (112-117) και το πλάνο του Στεφ Κάρι να δυσφορεί για την επιλογή του συμπαίκτη του σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Ο ίδιος, πάντως, με πιο καθαρό μυαλό μετά το τέλος του αγώνα ύψωσε ασπίδα προστασίας στον νεαρό συμπαίκτη του. «Είχε ένα ελεύθερο σουτ και ήταν σε ρυθμό. Βλέποντας πώς μας μάρκαραν στη συγκεκριμένη κατοχή, με παγίδα δύο ατόμων σε μένα, ο Ντρέιμοντ τού έδωσε την μπάλα και πήρε το σουτ. Είμαι σίγουρος πως και ο ίδιος ο Τζόρνταν ένιωσε καλά για να πάρει αυτό το σουτ. Δεν μετανιώνουμε για κάτι. Είναι μια κατάσταση που θα ευστοχήσεις ή θα αστοχήσεις και εγώ έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν και την ικανότητά του να σκοράρει», ανέφερε ο 35χρονος άσος.

Ανάλογη και η στήριξη του Στιβ Κερ στον Πουλ. «Πιστεύω πως έκανε καλή δουλειά. Είχαμε προετοιμαστεί στο τάιμ άουτ για νταμπλ τιμ στον Στεφ, εκείνος έκανε καλή δουλειά να δώσει την μπάλα και ο Τζόρνταν ήταν ελεύθερος. Πήρε ένα σουτ που έχει δείξει ότι μπορεί να βάλει», τόνισε ο προπονητής των Γουόριορς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube