Ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από τη νίκη και την εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Βάρης εμφανίστηκε ο Σταύρος Σταθάκης. Ο αμυντικός της «Ένωσης» και σκόρερ του πρώτου τέρματος (4-0), μιλώντας στη Nova, τόνισε πως η εικόνα των «κιτρινόμαυρων» αποτελεί απάντηση στους επικριτές της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Σίγουρα θέλαμε να δώσουμε «απάντηση» σε όλους αυτούς που μας έκριναν. Η ομάδα έχει αποδείξει σε πολλά παιχνίδια ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο και βάζει πολλά γκολ. Υπήρχαν κάποια παιχνίδια που δεν ήμασταν στη φόρμα που θέλαμε και εμείς αλλά σήμερα καταφέραμε και βάλαμε ένα γρήγορο γκολ και μετά ήρθαν και τα υπόλοιπα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, κάναμε αυτά που μας ζήτησαν και βγήκαν μέσα στο γήπεδο».

Για το αν ένιωσε ότι του έφυγε ένα βάρος από πάνω του όταν σκόραρε: «Δεν θα πω βάρος. Θέλουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ για να μας φύγει το άγχος. Όταν δεν βάζουμε γκολ, μια στραβή γίνεται και δεχόμαστε εμείς. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιόμαστε εμείς περισσότερο και ο κόσμος».
-
Για το αν μπορούν να μείνουν και του χρόνου στην ομάδα αυτοί οι παίκτες: «Σίγουρα μπορούν. Εγώ πιστεύω ότι το έχουν αποδείξει όλη τη χρονιά. Όπως είπα και πριν υπήρχαν κάποια παιχνίδια που δεν ήμασταν στη φόρμα που θέλαμε αλλά αυτό δεν παύει να δείχνει ότι κάποιος παίκτης δεν είναι καλός. Εμείς δουλεύουμε σωστά για να βγάζουμε τον καλό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο, υγεία και ευτυχία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γράφει ιστορία η Μαρκό και ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Super League 2 - «Φωτιά» στην κορυφή έβαλε ο Πανθρακικός

Στον… αέρα το φινάλε της σεζόν μετά τη νέα αναβολή στην Γ’ Εθνική!

Συγκίνηση και αποθέωση στην Ερμούπολη για την Ελλάς Σύρου που ανέβηκε στη Super League 2!

Η Ελλάς Σύρου πήρε την άνοδο στη Super League 2, πανηγυρίζοντας και τον τίτλο στη Γ' Εθνική!

Γ' Εθνική: Συνέχισαν με νίκες τις προσπάθειές τους για άνοδο Μαρκό και Εθνικός

Ποδοσφαιριστές Θεσπρωτού: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, παρά τις αντιξοότητες»

Ακόμα πιο κοντά στην άνοδο η Ελλάς Σύρου και ο Νέστος Χρυσούπολης

Γ’ Εθνική: Ασταμάτητοι οι πρωτοπόροι - Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής

Γ' Εθνική: Έσπασε το αήττητο της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Ολυμπιακός Βόλου!

Γ΄Εθνική: «Ξεμακραίνει» η Αναγέννηση Καρδίτσας, τεράστιο «διπλό» για Ελλάς Σύρου - Ξετύλιξε το δώρο της Μαρκό ο Εθνικός

TAGS: A.E.K.