Η διαφήμιση της Nova έχει κάνει θετική εντύπωση στους φίλους του αθλητισμού και όχι μόνο.

Το «όλα για την ομάδα σου» είναι ένα απολύτως ρεαλστικό μότο, αφού κανένας άνθρωπος στη γη δεν θα… πούλαγε την ομάδα του για κάποια άλλη.

Μπορεί στη ζωή να αλλάξουν πολλά πράγματα, όμως η οπαδική θρησκεία είναι αδύνατο να αλλάξει.

Για αυτή του την εμπειρία μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρωταγωνιστής του συγκεκριμένου σποτ, Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος δήλωσε οπαδός της Μπαρτσελόνα, του αρέσει το ποδόσφαιρο και ελπίζει φέτος να μην έχουμε επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή του Σωτήρη Ταμπάκου

Για την συμμετοχή του στο σποτ της Nova για τη φετινή αθλητική σεζόν:

«Μου έγινε μία πρόταση μέσα στο καλοκαίρι και μου έδωσαν το σενάριο. Πρωταγωνιστής είναι ένας τύπος, που αναφέρει ότι το μόνο που δεν μπορεί να αλλάξει στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η ομάδα που υποστηρίζει. Είχε έναν ρεαλισμό το σποτάκι. Συμφώνησα γιατί μου άρεσε η ιδέα και το τελικό αποτέλεσμα μου άρεσε ακόμη περισσότερο.

Σε μικρή ηλικία έπαιξα μπάλα στην ΑΕΚ, αφού ζούσα στον Περισσό και έχω παίξει μπάσκετ στον Σπόρτινγκ. Έχω το μικρόβιο του αθλητισμού και δεν μπορούσα να μην συμμετέχω σε ένα τέτοιο concept.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να το χαίρονται όλοι. Ας ελπίσουμε ότι φέτος δεν θα έχουμε έκτροπα σε όλα τα αθλήματα. Το ποδόσφαιρο είναι ο “βασιλιάς των σπορ”, αφού συνδυάζει την ομαδικότητα, το πάθος των θεατών και των παικτών και όλα είναι μοναδικά.

Σαν θέαμα μου αρέσει περισσότερο το ποδόσφαιρο και είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα, την οποία θαυμάζω στο Champions League. Επίσης, το μπάσκετ είναι στο DNA μας και αν δεν ήταν ο Νίκος Γκάλης δεν θα ήμασταν εδώ που έχουμε φτάσει σήμερα. Ο Γκάλης είναι ο καλύτερος μπασκετμπολίστας στην ιστορία του αθλήματος».

Για το σύνθημα «Όλα για την ομάδα σου»

«Πρέπει να το χαιρόμαστε το άθλημα. Δεν αρμόζουν στον αθλητισμό τέτοια περιστατικά. Πάντα ήταν διέξοδος ο αθλητισμός της κοινωνίας. Πιστεύω να μην γίνουν τέτοια πράγματα και φέτος. Το ποδόσφαιρο είναι η χαρά του παιδιού, η χαρά του ανθρώπου».

Για τα «Πρέσπεια 2013» προς τιμήν της Μελίνας Μερκούρη στη Φλώρινα

«Είναι μια παραγωγή του ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη, είναι ένας τοπικός οργανισμός τοπικός, και της ΑDaM Productions - Badminton Theater, και τα κείμενα έχει επιμεληθεί ο Στρατής Πασχάλης, τα οποία είναι βασισμένα σε αποσπάσματα λόγων της Μελίνας Μερκούρη ή σε λεγόμενα τρίτων για εκείνη, δημιουργώντας μια πλήρη εικόνα για τον μύθο της.

Μουσικές ακούγονται από όλους τους μεγάλους μουσικούς που πέρασαν σε αυτή τη χώρα, όπως οι Χατζιδάκις, Θεοδωράκης και Ξαρχάκος, ο οποίος μάλιστα, διευθύνει την ορχήστρα. Ζούμε μία μεγάλη εμπειρία. Ο καιρός είναι πολύ καλός. Τουλάχιστον σήμερα έχει ήλιο. Είμαστε μέσα στη λίμνη. Είναι η πρώτη μου εμπειρία, καθώς δεν έχω παίξει ξανά το συγκεκριμένο έργο.

Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική, σχεδόν μαγευτική. Μας ταξιδεύει στα παλιά. Υπάρχει μια γέφυρα 600μ, στην οποία έβαλε το χέρι της η Μελίνα Μερκούρη για να κατασκευαστεί και υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται από τα γύρω χωριά και μένουν εδώ. Βλέπουν την παράσταση από το λόφο. Την ημέρα μπορεί να φτάσει στους 30 βαθμούς, αλλά το βράδυ μπορεί να φτάσει τους 9 βαθμούς. Είναι μία πάρα πολύ ωραία και σπουδαία εκδήλωση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube