Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπράγκα για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Να περιμένουμε για Μουζακίτη, όπως να περιμένουμε για τους υπόλοιπους που διεκδικούν θέση στην αποστολή ή στην ενδεκάδα. Χθες είχε ρεπό ο Ολυμπιακός, αλλά αρκετοί πήγαν στον Ρέντη και δούλεψαν τα δικά τους προγράμματα. Σήμερα, που είναι η τελευταία προπόνηση, θα δούμε τι έχει στο μυαλό του ο Μεντιλίμπαρ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά την κατάκτηση του Conference League. Ο κόσμος είναι στο πλευρό της ομάδας και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες. Και έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους φίλους της ομάδας το επόμενο ματς, ενώ ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που είναι εκτός έδρας», πρόσθεσε.

Και συνέχισε μιλώντας για τις σκέψεις του Ισπανού προπονητή, ενόψει και του κυριακάτικου ματς με το «τριφύλλι» στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

«Λογικά θα είναι δύο, το πολύ τρεις, αλλαγές από ματς σε ματς, για να κάνει μία διαχείριση ενόψει και της διακοπής για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων», είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube