Με τη σοβαρότητα που αρμόζει θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα το ματς με την Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020, όπως ανέφερε ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος στάθηκε στις σημαντικές αλλαγές που έγιναν στις κλήσεις του Τζον Φαν ’τ Σιπ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
«Το να έχεις κάποιες συμμετοχές με την Εθνική σίγουρα σε χαροποιεί. Και μία συμμετοχή να είχα θα ήμουν χαρούμενος αλλά με αξίωσε ο Θεός και έχω 27 αυτή τη στιγμή. Δεν σημαίνει κάτι, είμαστε όλοι εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας και αυτό θα γίνει.

Σίγουρα λείπουν κάποια παιδιά που δεν συμπεριλήφθηκαν σε αυτή την κλήση, αλλά δε σημαίνει κάτι αυτό, έχει μιλήσει ήδη ο προπονητής για το συγκεκριμένο ζήτημα. Είναι μεγάλες οι απουσίες αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ότι θετικό μπορούμε. Κανένα ματς δεν είναι φιλικό.
Νομίζω ότι όλα τα παιδιά δίνουν σε κάθε κλήση το 100%. Από κει και πέρα, ήταν επιλογή του προπονητή να δοκιμάσει κάποια νέα πράγματα, αιτιολόγησε γιατί δεν κάλεσε κάποια παιδιά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στα παιχνίδια, αυτό είναι το σημαντικό
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube