Η θέση του Παναθηναϊκού σχετικά με το… μπάχαλο που επικρατεί και το φλέγον ζήτημα του προγράμματος των πλέι οφ είναι γνωστή. Οι «πράσινοι» με ανακοίνωσή τους χθες, ξεκαθάρισαν ότι είναι διατεθειμένοι να δεχθούν πιθανές αλλαγές, με την προϋπόθεση, όμως, η διαδικασία να ολοκληρωθεί μέχρι τις 29 Μαΐου.

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων τονιζόταν ότι: «Πέραν τούτου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένη να κάνει καμία παραχώρηση και αναμένει τον ορισμό διαιτητών από την ΕΠΟ για τον αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ που δεν επηρεάζει τις όποιες τυχόν εξελίξεις».

Μέχρι τώρα, δεν έχει γίνει κανένας ορισμός διαιτητών και η ΕΠΟ δεν έχει απαντήσει στην επιστολή της Super League. Οι ώρες περνούν και από την ομοσπονδία… κωφεύουν, τη στιγμή που Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, φυσικά, περιμένουν τον ορισμό. Πρέπει να τονιστεί αν τυχόν τα πλέι οφ καθυστερήσουν και εν τέλει ολοκληρωθούν μετά τις 29 Μαϊου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον Παναθηναϊκό θα πάνε στα άκρα την υπόθεση, διεκδικώντας το δίκιο τους, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουν ακυρωθεί τα συμφωνηθέντα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube