Υποτροφίες σε κορυφαία εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν νέοι και νέες που λόγω της οικονομικής κρίσης, αδυνατούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Η πρωτοβουλία «Σπουδάζω με Υποτροφία» του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού, Equal Society, προωθεί τις ίσες ευκαιρίες και στην εκπαίδευση ανοίγοντας προοπτικές σε όλους εκείνους που διεκδικούν το επόμενο ακαδημαϊκό τους βήμα σε πείσμα των καιρών.

Ανάμεσα στα ακαδημαϊκά προγράμματα, ξεχωρίζουν τα κάτωθι :





Διαδικασία συμμετοχής
Κάθε υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τη συμμετοχή του ακολουθώντας την διαδικασία συμπλήρωσης δύο αιτήσεων:
a.Η αίτηση των κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων της EQUAL SOCIETY. Κατεβάστε την από την ιστοσελίδα, spoudazo.equalsociety.gr.

b.Η ακαδημαϊκή αίτηση του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος που σας ενδιαφέρει. Βρείτε την στους πίνακες της ιστοσελίδας, δίπλα από το Ίδρυμα που προσφέρει την υποτροφία που σας ενδιαφέρει.

Οι δύο αιτήσεις πρέπει σε συνέχεια να αποσταλθούν ως συνημμένα στο e-mail: equalsocietyscholarships@gmail.com .

Τη δράση έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους το Υπουργείο Παιδείας και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης. Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» , τον Νοέμβριο του 2013 βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο Της Δημοκρατίας ως κορυφαία δράση κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα με τη διάκριση «Νησίδα Ποιότητας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube