Έναν καλύτερο Ατρόμητο περιμένει να δει την ερχόμενη σεζόν ο Γιώργος Σπανός, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση των νέων καρτών διαρκείας. Ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών δεν παρέλειψε να ευχηθεί στο σταθμό για τη συμπλήρωση 20 ετών από την ίδρυσή του.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Σπανός μίλησε στον Μάνο Ζερβάκη για:

-τους στόχους του Ατρομήτου για τη νέα σεζόν: «Ευελπιστούμε φέτος να είμαστε καλύτεροι από πέρσι, γιατί κάναμε μια μέτρια χρονιά. Έχουμε έναν προπονητή που γνωρίζει την ομάδα, παίκτες που μετά την περίοδο προσαρμογής θα είναι καλύτεροι και με τις κινήσεις που θα γίνουν θα πάμε καλύτερα και θα αποδώσουμε πιο όμορφο ποδόσφαιρο».

-την απουσία των φιλάθλων από τα γήπεδα: «Είναι γενικό το φαινόμενο, λόγω κυρίως της οικονομικής κρίσης. Το ποδόσφαιρο έχει απαξιωθεί. Θα κάνουμε τις ενέργειες που πρέπει για να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Εκπροσωπούμε έναν μεγάλο δήμο, η ομάδα έχει προσφέρει πολλές χαρές στο Περιστέρι και πρέπει ο κόσμος να είναι δίπλα μας. Το αξίζει η ομάδα με όσα πέτυχε τα τελευταία χρόνια».

-το μπάτζετ του Ατρομήτου: «Εμείς απλώνουμε τα πόδια μας πάντα μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα. Θέλουμε η ομάδα να είναι νοικοκυρεμένη, ακολουθούμε τα σημεία των καιρών, αλλά ελπίζουμε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο».

-τα 20 χρόνια από την ίδρυση του ΣΠΟΡ FM: «Χρόνια Πολλά στο σταθμό, να έχετε πάντα αυτό το παρεΐστικο κλίμα, να υπάρχει περισσότερη πολυφωνία και να έχετε όλοι την υγεία σας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιόνσον: «Έχουμε δείξει δυστυχώς ότι αν δεν είμαστε στο 100%, ακόμη και με τους ''μικρούς'', μπορούμε να υποφέρουμε»

Αλμέιδα: «Δεν χρειάζεται ούτε ενθουσιασμός ούτε απογοήτευση» - Τι είπε για το μόλις 1 γκολ που έχει δεχθεί η ΑΕΚ

Ρέτσος: «Υπερήφανοι που βλέπουμε τα παιδιά της ακαδημίας του Ολυμπιακού να πρωταγωνιστούν - Μόνο νίκη με Παναθηναϊκό»

Μεντιλίμπαρ: «Στα ντέρμπι δεν έχει σημασία τι έχει προηγηθεί - Δεν χαρίζω καμία θέση στην 11άδα»

Stoiximan Best Goal 6ης αγωνιστικής η γκολάρα του Μανού Γκαρθία με ΠΑΟΚ

Λαμία: Χωρίς Βλαχομήτρο και Φουρτάδο κόντρα στον Άρη

Τσακίρης: «Εντυπωσιακή επιλογή ο Ριμπάλτα, έχει πολύ καλή ατζέντα»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός χρειάζεται… φορτιστή και αντικαταστάτη του Τσικίνιο»

Λουτσέσκου: «Είναι η περίοδος που ό,τι και να κάνουμε δεν μας βγαίνει»

Κετσετζόγλου: «Επιλογή από το πάνω ράφι και με μυθικό συμβόλαιο ο Ριμπάλτα - Δείχνει τη διάθεση Ηλιόπουλου να επενδύσει»