Στις εγκαταστάσεις Fous de Foot στη Βάρη, το φινάλε του κορυφαίου πανελλαδικού τουρνουά ήταν ένα γεμάτο ποδοσφαιρικό διήμερο (2-3 Μαΐου) που επιστέγασε το ωραίο ταξίδι της σεζόν 2014-15.

Δεκατέσσερις πόλεις σε όλη την Ελλάδα, 2.000 ομάδες, 12.500 νεαροί ποδοσφαιριστές, εκατοντάδες αγώνες, με αμέτρητα γκολ και σπουδαίες συγκινήσεις. Όλοι μπήκαν στη δράση, τα έδωσαν όλα για την μπάλα, με νεανικό ενθουσιασμό, κέφι και αφοσίωση στη μαγεία του ποδοσφαίρου.

Την επιτυχία του τουρνουά σε όλη την Ελλάδα είχε και η τελική φάση, που έγινε στην Αθήνα και έφερε αντιμέτωπες τις κορυφαίες ομάδες απ' όλη τη χώρα.

Οι μάχες ήταν εντυπωσιακές και η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο, ειδικά την Κυριακή, όπου έγιναν οι τελικοί.

Στην κατηγορία 13-15 ετών, Κυπελλούχος αναδείχθηκε η ομάδα «Καραμούζες» από τα Ιωάννινα, η οποία επικράτησε στον Τελικό με 2-1 απέναντι στην «Π.Γ.» από το Βόλο.

Στην κατηγορία 16-17 ετών, επικράτησαν στον τελικό οι «Κίτρινες» από την Αθήνα με σκορ 6-0 απέναντι στους «Νέστος FC» από την Καβάλα.

Στην κατηγορία 18-19 ετών, το Κύπελλο κατέκτησε η ομάδα «Seven Cleaners» από την Αθήνα επικρατώντας με 3-1 επί των «Τσολιάδων», επίσης από την Αθήνα.

Παράλληλα, η adidas, προμηθευτής αθλητικού υλικού του Coca-Cola Cup για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, βράβευσε τους πρώτους σκόρερς των Μεγάλων Τελικών σε κάθε κατηγορία.

Ειδικότερα:
Στην κατηγορία 13-15 ετών, πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιώργος Λιάπης από την Κυπελλούχο ομάδα της κατηγορίας «Καραμούζες».

Στην κατηγορία 16-17 ετών, τα περισσότερα γκολ σημείωσε ο Βαγγέλης Γιάννης από την ομάδα «Κανονιέρηδες» από την Πάτρα, η οποία ωστόσο αποκλείστηκε στον ημιτελικό από την Κυπελλούχο.

Στην κατηγορία 18-19 ετών, καλύτερος γκολτζής αναδείχθηκε ο Ηλίας Μότσκα από τους Κυπελλούχους «Seven Cleaners».

Ταυτόχρονα με το Coca-Cola Cup έγινε και το Coca-Cola System Cup, το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 για τους εργαζόμενους της εταιρείας, που σημείωσε επίσης μεγάλη επιτυχία. Ήταν ένα επιτυχημένο εγχείρημα, που αγκαλιάστηκε από τους συμμετέχοντες και σίγουρα θα έχει συνέχεια.

Στον τελικό οι Μπότηδες από την Πάτρα κέρδισαν τους Celebrities από το Βόλο με σκορ 2-0 και ανακηρύχτηκαν Κυπελλούχοι για τη σεζόν 2014/15.

Οι νικητές της μεγάλης κατηγορίας κέρδισαν τη συμμετοχή τους στο Coca-Cola Cup International Camp, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στη Μαδρίτη.

Το ταξίδι στην Μαδρίτη, μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές πρωτεύουσες, θα διαρκέσει 4 ημέρες και οι παίκτες θα ζήσουν την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία! Θα επισκεφθούν το προπονητικό κέντρο της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουν το Παγκόσμιο και τα Ευρωπαϊκά κύπελλα που έχει κατακτήσει η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου της Ισπανίας) και πάνω από όλα θα έχουν την απίστευτη ευκαιρία να προπονηθούν σε ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα προπονητικά κέντρα του κόσμου, μαζί με τους δέκα φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι άλλες δυο νικήτριες ομάδες θα βρεθούν το καλοκαίρι σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό καμπ, που διοργανώνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Μπατίστα.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το φετινό Coca-Cola Cup. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το ερχόμενο Φθινόπωρο. Με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για δράση και μπάλα σε όλη την Ελλάδα...

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του Coca-Cola Cup στο Facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube