Με τον Γκόραν Ντράγκιτς να βρίσκεται μεταξύ των ονομάτων, ανακοινώθηκε η προεπιλογή της εθνικής Σλοβενίας για το Ευρωμπάσκετ 2022.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλεξάντερ Σέκουλιτς επέλεξε τον 36χρονο γκαρντ, ο οποίος πείστηκε για μια τελευταία παράσταση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Φυσικά, από την προεπιλογή των Σλοβένων ξεχωρίζει το όνομα του Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος θα ηγηθεί της εθνικής του ομάδας στην προσπάθεια για κάτι καλό στο Ευρωμπάσκετ, όπου θα αντιμετωπίσει Γαλλία, Γερμανία, Λιθουανία, Ουγγαρία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη στον όμιλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συμπεριλήφθηκαν στη λίστα του Σέκουλιτς και οι Τσάντσαρ και Πρέπελιτς, οι οποίοι ανακάμπτουν από τους τραυματισμούς τους.

Αναλυτικά η λίστα:
Γιάκα Μπλάζιτς, Σάσα Τσιάνι, Βλάτκο Τσάντσαρ, Γιάκομπ Τσέμπασεκ, Ζίγκα Ντίμετς, Λούκα Ντόντσιτς, Γκόραν Ντράγκιτς, Ζόραν Ντράγκιτς, Γκρέγκορ Γκλας, Γκρέγκορ Χρόβατ, Ρόμπερτ Γιούρκοβιτς, Γιουράι Μάσουρα, Έντο Μούριτς, Αλεξέι Νίκολιτς, Μπίνε Πρέπελιτς, Κλέμεν Πρέπελιτς, Λούκα Ρούπνικ, Ζίγκα Σαμάρ, Λούκα Σκούκα, Μάικ Τόμπι.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube