Στην κορυφή του 1ου ομίλου ανέβηκε προσωρινά (ισοβαθμεί με την Γαλλία που υποδέχεται το Λουξεμβούργο) η Σουηδία. Η ομάδα του Άντερσον έκανε πλάκα στην έδρα της Λευκορωσίας φτάνοντας εύκολα στο 4-0.

Το σκορ άνοιξε ο Φόρμπεργκ στο 18ο λεπτό, ενώ στο 24’ ο Νίμαν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 37’ ο Μπεργκ έγραψε το 3-0 με πλασέ στην κενή εστία, ενώ ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού αντικαταστάθηκε στο 85ο λεπτό. Για 69 λεπτά αγωνίστηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με εκτέλεση πέναλτι ο Γκράνκβιστ στο 84’.

Σημαντική νίκη πήραν οι Ολλανδοί κόντρα στην Βουλγαρία με σκορ 3-1 στο Άμστερνταμ. Οι οράνιε άνοιξαν το σκορ με τον Πρέπερ στο 7’, ενώ ο Ρόμπεν έκανε το 2-0 στο 67’. Δύο λεπτά αργότερα ο Κοσταντίνοφ έβαλε και πάλι τους φιλοξενούμενους στο ματς, όμως ο Πρέπερ με νέο τέρμα στο 80’ «σφράγισε» το τρίποντο. Πλέον η Ολλανδία ανέβηκε στην 3η θέση κι έχει τρεις βαθμούς λιγότερους από την Σουηδία την οποία υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική (10/10).

Η βαθμολογία:
1.Σουηδία 16
2.Γαλλία 16*
3.Ολλανδία 13
4.Βουλγαρία 12
5.Λευκορωσία 5
6.Λουξεμβούργο 4*

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube