Κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του εναρκτήριου αγώνα της εθνικής Αγγλίας με την Ιταλία για τον Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, θα παίξει η αντιμετώπιση του Αντρέα Πίρλο, όπως τόνισε ο Πολ Σκόουλς.

Συγκριμένα, ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισήμανε πως μπορεί ο άσος της Γιουβέντους να έχει συμπληρώσει τα 35 έτη, ωστόσο πρόκειται για έναν παίκτη που του αρκεί μια στιγμή για να σε «σκοτώσει».

«Ο Πίρλο είναι ο καλύτερος δημιουργός του κόσμου. Δώσε του χρόνο και θα σε καταστρέψει», ήταν η άκρως κολακευτική άποψη του 39χρονου Άγγλου στο προσωπικό του blog.

Εκτός των άλλων, συμβούλεψε ουσιαστικά τα «λιοντάρια» να επικεντρωθούν στο μαρκάρισμα του βιρτουόζου μέσου, έτσι ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη του 2012.

«Να έχουμε κατά νου την απειλή του Πίρλο. Δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη του 2012 ξανά», ήταν η τοποθέτηση του Σκόουλς, για να εξηγήσει:

«Το είχαμε πληρώσει επειδή δεν δείξαμε την απαιτούμενη προσοχή. Ο Πίρλο δεν είναι γνωστός για τα αθλητικά του προσόντα, αλλά εκείνη τη μέρα έτρεξε 11.58 χιλιόμετρα περισσότερο από οποιονδήποτε Άγγλο ποδοσφαιριστή. Επιπλέον είχε περισσότερες πάσες (131) και από τους τέσσερις βασικούς μας μέσους».

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube